Maansiirto Oulu, ammattitaidolla Kuljetuspolarilta 

Maansiirto on maan siirtämistä paikasta toiseen. Tämä voidaan tehdä monista syistä, kuten rakentamisen, maisemoinnin ja ympäristön kunnostamisen vuoksi. Tehtävän suorittamiseen käytetään yleensä maansiirtokalustoa, ja hankkeen laajuudesta ja mittakaavasta riippuen sen tekemiseksi voidaan käyttää monenlaista kalustoa. 

On useita syitä, joiden vuoksi maata siirretään paikasta toiseen. Esimerkiksi rakennusmiehet joutuvat usein kaivamaan alueen uuden rakennuksen perustuksia varten. Maisemasuunnittelijat taas saattavat joutua siirtämään maata uusien istutuspenkkien luomiseksi tai olemassa olevan pihan tasoittamiseksi. Maansiirto onkin välttämätön osa monia rakennushankkeita, kuten uuden rakennuksen perustuksen kaivaminen tai maan raivaaminen uutta pihatietä varten. Maansiirto Oulu, kysy lisää Kuljetuspolarin ammattitaitoiselta henkilökunnalta.

Maansiirto Oulu. Sininen kuorma-auto ilmakuvassa maanottopaikalla.
Yleisesti ottaen maansiirto tarkoittaa maan tai maaperän poistamista yhdestä paikasta ja kuljettamista toiseen paikkaan.

Maansiirtokoneita on monenlaisia, ja jokainen niistä on suunniteltu tiettyyn tehtävään. Puskutraktoreilla työnnetään yleisesti suuria määriä maata tai roskia. Kaivinkoneita käytetään kaivantojen tai kuoppien kaivamiseen. Kuormaajilla ja kuorma-autoilla voidaan siirtää maa-ainesta paikasta toiseen, ja maantiivistimillä tiivistetään maa-ainesta tai asfalttia.

Esimerkiksi omakotitalon perustusten tekemisessä on kaksi päävaihetta. Nämä päävaiheet pitävät sisällään maansiirtotyöt sekä varsinaisten perustusten tekemisen eristyksineen ja salaojineen. Ihan ensi alkuun on huolehdittava perusasioista. Maapohjan kantavuus ja kosteustekninen toiminta varmistetaan aina suunnittelijan tekemän perustamistapalausunnon mukaisesti rakennuspaikan oikeanlaisilla täytemaakerroksilla, kunnollisella salaojituksella ja routasuojauksella.

Maansiirto Oulu, kaivinkone työskentelemässä omakotitalotyömaalla, etualalla hiekkakasa.
Maansiirto Oulu, maansiirto kuuluu Kuljetuspolarin monipuolisiin palveluihin.

Maansiirto Oulu, lisätietoja

Kuljetuspolar toteuttaa monipuolisesti erilaiset maansiirtotyöt rakennustontillasi. Suosittelemme lämpimästi yksikköhintaisen kokonaisurakan tilaamista kauttamme, se helpottaa oman rakennusprojektisi hallinnointia ja säästää samalla myös ylimääräiseltä stressiltä. 

Usein myös kustannukset on helpompi hallita, kun toimijoita on mahdollisimman vähän. Muutenkin on kaikin puolin käytännöllisempää, kun rakennustontilla työskentelee maarakennustöissä yksi ja sama urakoitsija, joka huolehtii kaikesta: projektin suunnittelusta loppusiivoukseen asti. Maansiirto, kysy palvelua Kuljetuspolarilta!

Kuljetuspolarilaiset tekevät sovittaessa tontillesi valmiiksi asennettuna putkitukset, viemärit, sadevesijärjestelmät, tiivistykset, salaojat, konetyöt ja sisätäytöt. Toisin sanottuna tilauksesta sokkelivalmiin pohjan unelmiesi talolle tai vapaa-ajan asunnolle! Voit myös tilata meiltä pelkästään konetyöt ja materiaalit tai kevyimmillään ainoastaan laadukkaat materiaalit – esimerkiksi kiviainekset/maa-ainekset vaikkapa omakotitalon perustuksia varten. Maansiirto Oulu, kysy lisätietoja Kuljetuspolarilaisilta.

Maansiirto Oulu, tutustu erilaisiin kivi- ja maa-aineksiin

Käytännönläheinen vinkki: pyydä ammattilaiselta arvio kustannuksista jo hyvissä ajoin ennen tonttisi hankkimista. Tällöin vältytään odottamattomilta yllätyksiltä perustamiskustannuksissa. Maansiirto Oulu, Kuljetuspolar palvelee.

Palvelumme laajuuden valitsee rakentaja

Tiesithän, että toteutamme palvelut sovitusti joko kokonaisurakalla tai yksikköhinnoin. Sinä rakentajana määrittelet itse sen laajuuden, millä tavalla olemme halutessasi mukana rakennusprojektissasi. 

Meiltä saat palvelua niin suuremman kokonaisuuden kuin sen pienemmänkin mökkiprojektin maarakentamiseen liittyvissä yksittäisissä töissä tai kokonaisurakoinnissa. Olemme siis rakentajille paljon muutakin kuin ainoastaan kivi- ja maa-ainesten toimittaja. Meiltä saat maarakentamisen kaikki palvelut pohjarakentamisesta maa-ainesmyyntiin.

Jos suunnittelet rakentamista, muistathan myös veloituksettoman rakentajan maarakennusoppaamme. Se on helppo ladata verkkosivuiltamme.


”Vahvan, oikein suunnitellun ja rakennetun perustuksen päälle on turvallista rakentaa elämäsi suurin sijoitus.” 
Kuljetuspolarilaisten motto

Kuljetuspolarilaiset tekevät tilauksesta sokkelivalmiin pohjan unelmiesi talolle ja muille tontin rakennuksille. Maansiirto Oulu, kysy lisätietoja Kuljetuspolarin palvelevilta ammattilaisilta.

Nämäkin aiheet saattavat kiinnostaa

Verkkosivuillamme on asiaa maarakennus/infra-alan palveluistamme, joiden uskomme olevan hyödyllisiä useimmille rakentajista. Tämän kappaleen alapuolelta löydät koottuna joitakin mielenkiintoisia aihealueita. Kannattaa tutustua tarkemmin myös Tietopankki-sivuun.

Melkein 60 vuoden kokemuksella

Yrityksellämme on historiaa jo lähes 60 vuotta. Niinpä yksittäisiä urakkakohteita kertyy yrityksellemme pitkä lista – puhumattakaan mielenkiintoisista omakotitalon tai esimerkiksi vapaa-ajan rakentamiseen liittyvistä töistä yksityisillä tonteilla eri puolilla Suomea. Olemme kuljettaneet ja toimittaneet kivi- ja maa-aineksia lukemattomiin erilaisiin rakennustarpeisiin. Ja siinä samalla meillä on ollut ilo olla omalta osaltamme matkassa tekemässä tuhansien rakentajien haaveista konkretiaa. 

Kuljetuspolarilla on Rakentamisen Laatu RALA ry:n auditoima laatujärjestelmä – RALA ry on myöntänyt yhtiölle sekä RALA-sertifikaatin että RALA-pätevyystodistuksen. Kuljetuspolarin laadun varmistamiseen ja jatkuvaan kehittämiseen osallistuvat koko henkilöstö ja kuljetusyrittäjät. Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt Kuljetuspolarille Suomen Vahvimmat -erikoissertifikaatin. Luottoluokituksemme on AAA. Tutustu täällä yritykseemme tarkemmin.

Lähetä Kuljetuspolarin ammattilaiselle viesti

Ota yhteyttä