Maa-aineskuljetukset

Tontille maa-aineskuljetukset järjestyvät esimerkiksi omaa kotiaan rakentavan yhteydenotosta kivi- ja maa-ainestoimittajaan, useimmiten kivi- ja maa-ainekset rakennustontille huolehtii joko maanrakennusyritys tai niiden kuljetuksiin erikoistunut kuljetusyritys. Joskus maa-aineskuljetukset tontille järjestävä yritys huolehtii molemmista – kivi- ja maa-aineskuljetuksista sekä varsinaisesta maarakentamisesta.

Lintuperspektiivistä kesällä otettu ilmakuva maa-aineksen ottoalueelta, jossa sininen kuorma-auto odottamassa pyöräkuormaajaa.
Maa-aineskuljetukset hoituvat Kuljetuspolarin kautta joustavilla toimitusajoilla.

Mikäli ei ole kokenut rakentaja tai muuten aihepiirin parissa meritoitunut tekijä, saattaa oikeiden ja juuri siihen omaan rakentamiseen soveltuvien kivi- ja maa-aineslaatujen valitsemisen sekä tarvittavien määrien laskeminen olla huomattavankin vaikeaa, joten selkeästi mutkattomampaa on ottaa yhteyttä alan yritykseen, joka auttaa projektissa heti alkumetreiltä. Virheitä on aikaa vievää korjata, jos innostuu tohkeissaan tilaamaan pari kasettiautollista väärää kivi- ja maa-aineslajiketta.

Kun rakentajana tarvitsee ainoastaan kivi- ja maa-aineskuljetuksen esimerkiksi talon perustuksia tai viherrakentamista varten, voi rakentaja ostaa tämän erillisenä kivi- ja maa-aineskuljetuksena. Jos rakentaja valitsee monipuolisemman yhteistyökumppanin, saa kivi- ja maa-aineskuljetukset mukaan lukien tontilleen myös esimerkiksi maarakennustyöt. Lopputuloksena on siten helpommin hallittava kokonaisurakka, kun kokonaispalvelun toteuttaa sama toimija.

Kivi- ja maa-aineksia

Tutustu eri kivi- ja maa-aineslajikkeisiin tarkemmin. Vaihtoehtoja on runsaasti riippuen toki myös siitä, mitä on aikomus tehdä. Esimerkiksi maapohjan kantavuus ja kosteustekninen toiminta varmistetaan suunnittelijan tekemän perustamistapalausunnon mukaisesti rakennuspaikan oikein valituilla täytemaakerroksilla, huolellisella salaojituksella ja routasuojauksella. Tarvittavan kivi- ja maa-aineksen määrä ja laatu määräytyvät pitkälti juuri rakennustontin maaperän mukaan.

Tiesitkö, että suunnittelijalta voi pyytää arvion kustannuksista jo ennen kuin hankit tontin. Se kannattaa tehdä, mikäli haluaa välttyä suurilta yllätyksiltä perustamiskustannuksissa. Kysy suunnitteluun ammattilaista, joka tuntee hyvin paikalliset tonttiolosuhteet.

Maa-aineskuljetukset ja maarakentaminen. Kysy meiltä palveluistamme

Ota yhteyttä

Maa-aineskuljetukset – melkein 60 vuoden kokemuksella

Kuljetuspolar on alansa yrityksenä yksi Suomen suurimmista kivi- ja maa-ainestoimittajista. Toimitamme esimerkiksi Oulun seudulla vuosittain yli 2 000 000 tonnia hiekkaa, soraa, murskeita, multaa, seulottuja kiviaineksia ja muita erikoislajikkeita.

Kivi- ja maa-ainekset hankitaan yli 60:ltä ottoalueelta nykyaikaisen ja monipuolisen kalustomme avulla – ammattitaitoisesta henkilökunnastamme puhumattakaan. Asiakkaillemme edellä kerrottu kokonaisuus näkyy joustavina ja kustannuksiltaan järkevinä toimituksina sekä luotettavana palveluna.

Kuljetuspolar Oy on kokenut ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani muun muassa kivi- ja maa-aineskuljetuksissa sekä maarakennustöissä. Vuonna 1964 toimintansa aloittanut yrityksemme on koko ajan laittanut satsauksia kokonaisvaltaiseen asiakaspalvelun kehittämiseen ja korkeaan laatuun niin kivi- ja maa-aineksissa, toimituksissa, maarakentamisessa kuin muissakin palveluissamme.

Kesäinen kuva maa-ainesten kuljettamiseen tarkoitetusta sinisestä kuorma-autosta, joka odottaa kuormaajaa ottoalueella.
Maa-aineskuljetukset kuuluvat Kuljetuspolarin vankkaan ammattitaitoon.

Valitse laajuus ammattilaisemme avulla

Meiltä järjestyvät kaikki tarvitsemasi maanrakennustyöt kokonaisurakalla tai yksikköhinnoin. Sinä voit valita, missä laajuudessa olemme asiantuntijasi rakentamassa pohjaa elämäsi tärkeimmälle sijoitukselle.

Tarvitsetko pelkästään kivi- ja maa-aineksia?
Tilaa tontillesi tarvittavat kivi- ja maa-aineskuljetukset. Meiltä voit ostaa kivi- ja maa-ainesta kuljetuksineen esimerkiksi talon perustuksiin, pihateihin ja monipuoliseen viherrakentamiseen.

Rakennusprojektisi kumppani
Teemme muun muassa omakotitalojen ja vapaa-ajan asuntojen rakentamiseen liittyvät maanrakennustyöt, vesijohdot, salaoja- ja sadevesijärjestelmät, putkitukset, viemärit ja tiivistykset valmiiksi asennettuina.

Konetyöt ja nosturiautot
Rakennusprojektin loppuvaiheessa koneenkuljettajamme viimeistelevät pihasi istutuksia vaille valmiiksi. Voit myös tilata meiltä ainoastaan konetyöt ja materiaalit tai kevyimmillään pelkästään materiaalit. Halutessasi huolehdimme nosturiautot esimerkiksi kattoristikoiden nostoon ja vaihtolavat rakennusjätettä varten.

Palveluitamme
• Kivi- ja maa-ainekset
• Logistiikan hallinta
• Pohjanvahvistus
• Massanvaihtotyöt
• Erilaiset pengerrykset
• Viherrakentaminen
• Tukimuurit
• Maapadot
• Pohjaveden suojausrakenteet
• Patoseinät / tukiseinät
• Vedenalaiset rakenteet
• Pilaantuneen maan puhdistustyöt

Ota yhteyttä

Lataa rakentajan maarakennusopas: maa-aineskuljetukset

Hyödynnä veloituksetta rakentajan maarakennusoppaamme ja lataa se käyttöösi näiltä verkkosivuillamme. Rakentajan maarakennusoppaassamme käydään läpi olennaisia asioita havainnollisten kuvien avulla.

Täytä oheinen lomake huolellisesti ja lataa opas veloituksetta. Toimitamme oppaan latauslinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli, et löydä pohtimaasi asiaa rakentajan maarakennusoppaastamme, ota meihin yhteyttä.

Maa-aineskuljetukset – asiaa hinnoittelumallistamme

Kuljetuspolarilla kivi- ja maa-ainekset hinnoitellaan tonnihinnalla, eli kokonaishinta materiaalitoimitukselle muodostuu kauttamme tilatuissa kivi- ja maa-ainestoimituksissa siten tilatusta määrästä sekä rahtimaksusta. Toimitamme kivi- ja maa-aineksia luotettavasti Ouluun ympäryskuntineen, Oulun eteläisten jokilaaksojen ja Kainuun alueille. Kuljetuspolarin toimitukset ovat joustavia, sillä nopeimmillaan ne ovat perillä jopa saman päivän aikana tilauksesta.

Millaiseen käyttötarkoitukseen tarvitset kivi- tai maa-ainesta? Me opastamme sinua valinnassa. Ammattilaisemme ovat sitä varten, että autamme sinua osaltamme rakennusprojektisi onnistumisessa, arvioimme esimerkiksi yhdessä kanssasi sopivia kivi- ja maa-ainesmääriä omalle tontillesi. Ota yhteytä ammattilaisiimme kaikissa maarakentamiseen liittyvissä asioissa, palvelemme sinua mielellämme. Yhteyden saat helposti sähköpostitse tai soittamalla meille.

Maa-ainekset kaikille pihoille järjestyvät meidän kauttamme – talon perustuksista kukkapenkkien ehostukseen ja kaikkeen siltä väliltä. Toimitamme kivi- ja maa-ainekset kaikkeen viher- ja maarakentamiseen – saat meiltä tarvitsemasi hiekat, sorat, mullat, murskeet ja täytemaat. 

Ota yhteyttä ammattilaisiimme

Kuljetuspolarin osaamiseen voit tutustua Vimeo-videopalvelussa

Voit olla kiinnostunut myös näistä aiheista

Lähetä Kuljetuspolarin ammattilaiselle viesti

Ota yhteyttä