Maa-ainekset järjestyvät Kuljetuspolarilta

Kuljetuspolar on toimialallaan yksi Suomen suurimmista kivi- ja maa-ainestoimittajista. Me huolehdimme esimerkiksi vanhan Oulun läänin alueella vuosittain yli 2 000 000 tonnia hiekkaa, soraa, murskeita, multaa, seulottuja kiviaineksia ja muita erikoislajikkeita erilaisiin kohteisiin. Kivi- ja maa-ainekset sekä paljon muita palveluita saat meidän kauttamme.

Maa-ainekset, ilmakuva maanottopaikalta.
Maa-ainekset: Kuljetuspolar toimittaa erilaisia kivi-ja maa-aineksia eri kohteisiin.

Maa-ainesmyyntimme auttaa jokaista rakentajaa, remontoijaa ja talkoolaista. Meiltä saat kaiken tarvittavan maa-aineksen kotisi, vapaa-ajan asuntosi tai mökkisi perustuksista kukkapenkin ehostukseen ja kaikkeen siltä väliltä.

Ota yhteyttä 

Lataa rakentajan maarakennusopas 

Tarjoamme sovittaessa valmiiksi asennettuna putkitukset, viemärit, sadevesijärjestelmät, tiivistykset, salaojat, konetyöt ja sisätäytöt – sokkelivalmiin pohjan unelmiesi talolle, vapaa-ajan asunnolle tai mökille! 

Maa-ainekset: erilaisia kivi- ja maa-aineksia

Mitä ikinä teetkin tai rakennat, suosittelemme lämpimästi ottamaan suunnitteluvaiheeseen sellaisen ammattilaisen, joka tuntee hyvin ne paikalliset olosuhteet. Eli juuri sen maaperän ja tontin, mihin rakennetaan.  

Käytännöllinen vinkki: ammattilaiselta kannattaa pyytää arvio kustannuksista jo hyvissä ajoin ennen kuin hankkii tontin. Näin sen vuoksi, että vältyttäisiin suurilta yllätyksiltä perustamiskustannuksissa. 

Esimerkiksi maapohjan kantavuus ja kosteustekninen toiminta varmistetaan suunnittelijan tekemän perustamistapalausunnon mukaisesti rakennuspaikan oikein valituilla täytemaakerroksilla, huolellisella salaojituksella ja routasuojauksella. Maa-ainekset: tarvittavan kivi- ja maa-aineksen määrä ja laatu määräytyvät tontin maaperän mukaan. 

Mietitkö vaikkapa omakotitalon, vapaa-ajan asunnon tai jonkin muun rakentamisen aloittamista lähitulevaisuudessa? Kuinka valitset oikeat kivi- ja maa-ainekset? Tutustu eri kivi- ja maa-aineslajikkeisiin tarkemmin. Tarjolla on paljon vaihtoehtoja, riippuen tietenkin siitäkin, mitä on suunnitelmissa rakentaa. Maa-ainekset: tutustu niihin tarkemmin näillä verkkosivuilla. 

Kysy rohkeasti lisätietoja ammattitaitoiselta Kuljetuspolarin henkilökunnalta. Asiantunteva henkilöstömme auttaa sinua mielellään kaikissa kivi- ja maa-aineksiin ja palveluihimme liittyvissä kysymyksissä. 

 

Maa-ainekset: kysy meiltä maarakentamisen palveluistamme

Maa-ainekset sekä kaikki maarakentamisen palvelut 

Maa-ainekset – me hankimme kivi- ja maa-ainekset yli 60:ltä ottoalueelta. Tukenamme on nykyaikainen ja monipuolinen kalustomme, ammattitaitoinen henkilökuntamme ja kattava yhteistyökumppaniverkostomme. 

Vuonna 1964 toimintansa aloittanut yrityksemme on pitkäjänteisesti laittanut satsauksia kokonaisvaltaiseen asiakaspalvelun kehittämiseen ja korkeaan laatuun niin kivi- ja maa-aineksissa, toimituksissa, maarakentamisessa kuin muissakin palveluissamme. 

Yrityksemme on niin omakotitalon, vapaa-ajan kuin mökin rakentajille paljon kaikkea muutakin kuin ainoastaan maa-ainesmyyjä ja maa-ainestoimittaja. Rakentajana ja remontoijana saat meiltä kattavasti tarvitsemasi kodinrakentamisen maanrakennustyöt. Toteutamme ne kokonaisurakalla tai yksikköhinnoin. 

Palveluitamme

 • Kivi- ja maa-ainekset: maa-aineskuljetukset
 • Logistiikan hallinta
 • Maatyöt
 • Talon pohjatyöt
 • Konetyöt
 • Pohjanvahvistus
 • Massanvaihtotyöt
 • Erilaiset pengerrykset
 • Viherrakentaminen
 • Piharakentaminen
 • Pihakiveyksen pohjatyöt
 • Tukimuurit
 • Maapadot
 • Pohjaveden suojausrakenteet
 • Patoseinät / tukiseinät
 • Vedenalaiset rakenteet
 • Pilaantuneen maan puhdistustyöt
 • Maapuhdistamot: imeytyskentät ja maasuodattamot

 

Sinä valitset sen, missä laajuudessa olemme kumppaninasi rakentamassa pohjaa elämäsi tärkeimmälle sijoitukselle. 

Hyödyllisiä käsitteitä 

Arvoisa rakentaja, tässä toinen rakennuskauden hyväksi havaittu vinkki sinulle. Ota maarakentaminen ja siihen liittyvää termistöä haltuun ennen oman rakennusprojektin aloittamista. Tällä sivulla on hyödyllistä tietoa maarakentamisen käsitteistä. Muista, että kuljetuspolarilaiset auttavat sinua, jos kaipaat lisätietoja. 

Muita mielenkiintoisia aiheita 

Verkkosivuillamme on koottu myös muita aiheita, joissa käsitellään kattavasti maarakentamisen eri osa-alueita. Tähän alapuolelle olemme koonneet erilaisia asioita, jotka saattavat kiinnostaa etenkin rakentajia. Voit tutustua vaikka seuraaviin: 

 

Ota yhteyttä  

Tutustu osaamiseemme Vimeo-kanavallamme 

Lähetä Kuljetuspolarin ammattilaiselle viesti

Ota yhteyttä