Siltti: tietoa tästä kivi- ja maa-aineksesta

Siltti on hienoa ja pehmeää maa-ainesta, tarkemmin sanottuna saven ja hiekan muodostamaa sekoitusta ja se on routiva maalaji. Siltti tunnetaan myös nimillä hieta ja hiesu. Useimmiten silttiä hyödynnetään sellaisissa maarakentamiseen liittyvissä kohteissa, joissa ei ole suuria laatuvaatimuksia. Sitä käytetään täytemaana, nurmikoiden alla ja esimerkiksi ratsastusmaneeseissa. Siltin raekoko on yleensä välillä 0,002–0,063 millimetriä.

Kannattaako silttiä käyttää valitsemassasi paikassa? Kysy Kuljetuspolarilta, mikäli olet epävarma. Me kerromme millaiseen tarkoitukseen ja kohteeseen tätä kivi- ja maa-ainesta kannattaa käyttää.

Tilaa siltti Kuljetuspolarilta

Siltti ja muut maa-ainekset luotettavasti toimitettuna haluttuun kohteeseen: esimerkiksi omakotitalon tai vapaa-ajan asunnon rakennustontille. Pitkä kokemuksemme maa-aineksista ja niiden toimituksista tekee meistä joustavan yhteistyökumppanin.

Siltti, kivi- ja maa-aines kuvattuna maa-aineksen ottopaikalla.
Siltti tunnetaan myös nimillä hieta ja hiesu. Kuvassa silttiä maa-aineksen ottopaikalla.

Mitä materiaalia sinä tarvitset? Mikä on valitsemasi maa-aineksen käyttötarkoitus? Kerro meille lisätietoja kohteestasi, niin autamme sinua valinnassasi. Varmistamme, että maa-aines on laadukasta ja juuri käyttötarkoitukseesi sopivaa sekä toimitamme sen suoraan pihallesi ripeillä toimitusajoilla.

Ota käyttöösi rakentajan maarakennusopas, voit ladata sen veloituksetta täältä ja hyödyntää sitä omassa rakennusprojektissasi.

Maa-aineksen hinnasta ja toimituksesta

Hinnoittelemme siltin tonnihinnalla. Kokonaishinta silttitoimitukselle muodostuu aina tilatusta määrästä sekä rahtikustannuksista.

Tehtyäsi tilauksen otamme yhteyttä sinuun ja sovimme toimituksesta henkilökohtaisesti kanssasi. Sen jälkeen tilauksesi toimitetaan irtokuormana mahdollisimman pian haluamaasi kohteeseen. Toimituksemme on joustava, sillä nopeimmillaan se on perillä pihallasi/tontillasi jopa saman päivän kuluessa tilauksestasi.

Jos et ole varma, soveltuuko maa-aines käyttötarkoitukseesi tai kuinka paljon sitä tarvitset, ole rohkeasti yhteydessä meihin. Meidän tehtävämme on opastaa sinua kaikissa maa-aineksiimme liittyvissä kysymyksissäsi. Muista myös kätevä ja kattava rakentajan maarakennusoppaamme, voit ladata sen käyttöösi veloituksetta täällä.

Tarvitsetko silttiä? Kuljetuspolar palvelee

Toimitamme siltin ja muut maa-ainekset kaikkeen viher- ja maarakentamiseen sekä yksityis- että ammattikohteisiin. Meiltä saat tarvitsemasi hiekat, sorat, mullat, murskeet ja täytemaat. Kysy lisää meiltä, henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikkiin rakentajan palveluihimme sekä kivi- ja maa-aineksiin liittyvissä kysymyksissä.

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että palvelumme ja toimittamamme maa-aines on aina laadultaan huippuluokkaa ja juuri sinun käyttötarkoitukseesi sopivaa. Kun olet valinnut siltin tai minkä tahansa muun haluamasi materiaalin, toimitamme sen suoraan pihallesi joustavalla aikataululla.

Toimitamme materiaalin luotettavasti niin yksityisiin kuin julkisiin sekä pienempiin että suurempiin kohteisiin. Ota yhteyttä, niin autamme sinua mielellämme. Kuljetuspolarilta saat ammattitaidolla ja luotettavasti kaikki maarakentamisen palvelut!

Kuljetuspolariin voit tutustua myös Vimeo-kanavalla

Kysy maa-aineksista Kuljetuspolarin ammattilaiselta

Ota yhteyttä