Nosturi- ja vaihtolavapalvelut

Kuljetuspolarin ammattitaito kattaa myös monipuoliset nosturi- ja vaihtolavapalvelut. Esimerkiksi kätevän koura-auton avulla hoituvat näppärästi erilaiset työvaiheet vaikkapa omakoti- tai rakennustyömaalla tai vaikka taloyhtiön pihatalkoissa.

Vaihtolavapalvelu taas järkevöittää työmaiden siisteyden ja logistiikan hallintaa, kun rakentamisessa ja purkamisessa syntyvät jätteet saadaan helposti tieltä pois – ja kuljetettua asianmukaisesti kierrätettäväksi tai hävitettäväksi. Vaihtolavapalvelu soveltuu erinomaisesti myös asunto- ja kiinteistöosakeyhtiön erilaisiin tarpeisiin esimerkiksi remontin yhteydessä.

Joustavuutta ja järkevyyttä

Koura-auton selkeä etu asiakkaillemme on joustavuus: yhdellä kuormalla voidaan toimittaa kahta tai useampaa kivi- ja maa-ainesta ja ne puretaan kuormasta helposti tarvittaviin paikkoihin. Samassa yhteydessä työmaalta, tontilta tai piha-alueelta kuljetetaan pois muun muassa vanhaa kivi- ja maa-ainesta, roskia, rakennusjätettä, puita, risuja, oksia tai muuta materiaalia.

Käytettävissä on erilaisia kouria purettavan ja lastattavan materiaalin mukaan – asiakkaan ei tarvitse tilata ylimääräistä lastaus/purkukonetta. Lisäksi palvelun ansiosta työmailla ja piha-alueilla on mahdollista työskennellä turvallisesti tavallista vaikeammissa paikoissa.

Tiedustele nosturi- ja vaihtolavapalveluista tarkemmin

Teppo Järvenpää
p. 020 144 6342
teppo.jarvenpaa@kuljetuspolar.fi