Onnistu rakennusprojektissasi avullamme

Olemme niin omakotitalon, vapaa-ajan kuin mökin rakentajille paljon kaikkea muutakin kuin ainoastaan maa-ainesmyyjä ja maa-ainestoimittaja. Rakentajana ja remontoijana saat meiltä kattavasti tarvitsemasi kodinrakentamisen maanrakennustyöt. Toteutamme ne kokonaisurakalla tai yksikköhinnoin.

taustakuva

Valitse palvelumme laajuus

Tarjoamme sovittaessa valmiiksi asennettuna putkitukset, viemärit, sadevesijärjestelmät, tiivistykset, salaojat, konetyöt ja sisätäytöt – sokkelivalmiin pohjan unelmiesi talolle, vapaa-ajan asunnolle tai mökille! Voit myös tilata meiltä pelkästään konetyöt ja materiaalit tai kevyimmillään ainoastaan laadukkaat materiaalit – esimerkiksi maa-ainekset.

Huolehdimme myös halutessasi nosturiautot esimerkiksi kattoristikoiden nostoon ja vaihtolavat rakennusjätettä varten. Rakennusprojektisi loppuvaiheessa ammattitaitoiset koneenkuljettajamme viimeistelevät pihasi istutuksia vaille valmiiksi.

Kuinka voimme auttaa projektissasi?

Kerro meille, millä tavalla voimme auttaa sinua rakentamisessa. Meiltä löydät monipuoliset palvelut ja mukavat ammattaiset. Sinä valitset sen, missä laajuudessa olemme kumppaninasi rakentamassa pohjaa elämäsi tärkeimmälle sijoitukselle.

Lähetä Kuljetuspolarin ammattilaiselle viesti

Muut palvelumme kuluttajille