Maanrakennus, valitse kokonaisuuden hallitseva kumppani

Maanrakennus, Kuljetuspolar on kumppanisi rakennusprojektissasi. Saat meiltä kaikki tarvitsemasi maanrakennustyöt – joko kokonaisurakalla tai yksikköhinnoin.

Voimme auttaa sinua esimerkiksi omakotitaloon liittyvissä maanrakennustöissä. Jos tarvitset, saat meiltä valmiiksi asennettuna putkitukset, viemärit, sadevesijärjestelmät, tiivistykset, salaojat, konetyöt ja sisätäytöt – sokkelivalmiin pohjan unelmiesi talolle! Muista, että voit myös tilata meiltä pelkästään konetyöt ja materiaalit tai kevyimmillään ainoastaan materiaalit.

Maanrakennusta ilmasta kuvattuna. Keltainen kaivinkone työskentelemässä suuremmalla rakennustyömaalla.
Maanrakennus: siihen liittyvissä palveluissa apunasi on Kuljetuspolar – joko yksittäisissä töissä tai kokonaisurakoinnissa.

Huolehdimme myös tarvittaessa nosturiautot esimerkiksi kattoristikoiden nostoon ja vaihtolavat rakennusjätettä varten. Rakennusprojektin loppuvaiheessa ammattitaitoiset koneenkuljettajamme viimeistelevät pihasi istutuksia vaille valmiiksi. Maanrakennus: sinä voit valita, missä laajuudessa olemme kumppaninasi rakentamassa pohjaa elämäsi tärkeimmälle sijoitukselle.

Maanrakennus: hyödynnä maarakennusopasta

Lataa veloituksessa käyttöösi rakentajan maarakennusopas. Omakotitalon rakentaminen on suuri hanke, jossa eteen voi tulla monenlaisia kysymyksiä, usein erityisesti maarakentamiseen liittyen. Siksi kokosimme avuksesi maarakennusoppaan, joka vastaa yleisimpiin mieltä askarruttaviin asioihin.

Täytä oheinen lomake ja lataa opas veloituksetta. Toimitamme latauslinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos pohtimasi asia ei löydy oppaasta, ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme!

Lataa rakentajan maarakennusopas

Maanrakennus, Kuljetuspolarilta tarvitsemasi kivi- ja maa-ainekset

Kuljetuspolarilta saat tarvitsemasi kivi- ja maa-ainekset eri käyttötarkoituksiin – toimitamme ainekset monipuoliseen maarakentamiseen sekä yksityis- että ammattikohteisiin. Voit tilata meidän kauttamme niin hiekat, sorat, mullat, murskeet kuin täytemaatkin rakentamista varten.

Me myös autamme sinua valitsemaan kohteeseesi parhaiten soveltuvat kivi- ja maa-ainekset sekä arvioimaan ja laskemaan kanssasi tarvittavia ainesmääriä. Maanrakennus, olemme palveluksessasi rakennusprojektin suunnittelusta itse maarakentamisen aloittamiseen ja viimeistelyyn asti. Ammattilaistemme kanssa on helppo toimia rakennusprojektisi kaikissa vaiheissa.

Tilauksen tehtyäsi sovimme materiaalin toimituksesta tarkemmin henkilökohtaisesti kanssasi. Seuraavaksi tilaus toimitetaan irtokuormana haluamaasi osoitteeseen. Toimituksemme on saanut palautetta joustavuudesta, sillä nopeimmillaan se on perillä toivomassasi kohteessa jopa saman päivän kuluessa tilauksestasi.

Kaivinkone lastaamassa multaa rakennnustyömaalla punaiseen kuorma-autoon.
Maanrakennus on mahdollista tilata rakennustontillesi haluamassasi laajuudessa.

Kivi- ja maa-aineksia tonnihinnalla

Kivi- ja maa-ainekset hinnoitellaan pääasiassa tonnihinnalla. Kokonaishinta materiaalitoimitukselle muodostuu siis aina tilatusta määrästä sekä rahtimaksusta. Toimitamme kivi- ja maa-aineksia luotettavasti ja joustavalla aikataululla Ouluun ympäryskuntineen, Oulun eteläisten jokilaaksojen ja Kainuun alueille.

Kerro meille, mihin tarkoitukseen tarvitset kivi- tai maa-ainesta, niin me opastamme sen valinnassa. Ota yhteyttä (maanrakennus) ammattilaisiimme kaikissa maarakentamiseen liittyvissä kysymyksissäsi, palvelemme sinua mielellämme.

Maanrakennus, Kuljetuspolar on maarakentamisen asiantuntija. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, niin toteutetaan yhdessä kunnon pohja elämäsi tärkeimmälle sijoitukselle!

Ota yhteyttä

Tutustu myös halutessasi Vimeo-kanavaamme

Lähetä Kuljetuspolarin ammattilaiselle viesti

Ota yhteyttä