Kuljetuspolar palvelee, maa-aines hinta 

Kuljetuspolar edustaa toimialallaan yhtä maamme suurimmista kivi- ja maa-ainestoimittajista. Kuljetuspolarilaiset toimittavat vuosittain esimerkiksi vanhan Oulun läänin alueella yli 2 000 000 tonnia hiekkaa, soraa, murskeita, multaa, seulottuja kiviaineksia ja muita erikoislajikkeita erityyppisiin kohteisiin. Maa-aines hinta – lue alempaa maa- ja kiviainestoimitusten hinnoittelusta.

Kuljetuspolar hankkii kivi- ja maa-ainekset yli 60:ltä ottoalueelta. Kaiken perustana on nykyaikainen ja monipuolinen kalustomme, ammattitaitoinen henkilökuntamme ja laadukas yhteistyökumppaniverkostomme. Olemme rakentaneet ja hioneet palvelumme vuosikymmenien aikana sellaisiksi, että kokonaisuus näkyy asiakkaillemme joustavina ja kustannuksiltaan järkevinä toimituksina sekä ennen kaikkea luotettavuutena.

Maa-aines hinta: kuorma-auto kivi- ja maa-aineksen ottopaikalla. Etualalla kiviainesta.
Maa- ja kiviainekset hinnoitellaan meillä yleensä tonnihinnalla.

Maa-aines hinta, tutustu tarkemmin

Maa- ja kiviainekset hinnoitellaan tyypillisesti tonnihinnalla. Kokonaishinta yksittäiselle maa/kiviainestoimitukselle koostuu tilatusta määrästä sekä rahtimaksusta. Kun olet tehnyt tilauksen, toimituksesta sovitaan tarkemmin kanssasi – ja maa-aines toimitetaan irtokuormana toivomaasi kohteeseen. Nopeimmillaan meidän kauttamme tilattu maa-ainestoimitus on halutussa osoitteessa jopa samana päivänä itse tilauksesta. Maa-aines hinta – kivi-ja maa-ainesten hinnoittelusta voit kysyä lisää henkilökunnaltamme.

Meidän kauttamme järjestyy kätevästi korkealaatuinen kivi- ja maa-aines talon perustuksista kukkapenkin ehostukseen ja kaikkeen siltä väliltä. Toimitamme ainekset kaikkeen viher- ja maarakentamiseen: voit tilata kauttamme hiekat, sorat, mullat, murskeet ja täytemaat. Muistathan myös muut monipuoliset palvelumme.

Kivi- ja maa-aineksia – maa-aines hinta 

Mietityttääkö maa-aines? Tutustu verkkosivuillamme erilaisiin kivi- ja maa-aineksiin. Kysy tarvittaessa niistä rohkeasti lisätietoja ammattitaitoiselta Kuljetuspolarin henkilökunnalta. Asiantunteva henkilöstömme auttaa sinua mielellään kaikissa kivi- ja maa-aineksiin sekä palveluihimme liittyvissä kysymyksissä.

Maa-aines hinta, kysy lisätietoja kivi- ja maa-ainesten hinnoittelusta henkilökunnaltamme.

Ota haltuun maarakentamisen käsitteitä

Arvoisa rakentaja! Ota maarakentaminen ja siihen liittyvää käsitteistöä haltuun ennen oman rakennusprojektin aloittamista. Tässä on sinulle hyödyllistä tietoa maarakentamisen käsitteistä. Ja henkilökuntamme auttaa sinua, jos kaipaat lisätietoja.

Rakennekerroksia
Näitä ovat pohjamaa, suodatinkerros, jakava kerros, kantava kerros, tasauskerros ja kulutuskerros.

Suodatinkerros 
Sen tarkoituksena on estää alus- ja päällysrakenteiden sekoittumista. Suodatinkerroksena voidaan käyttää esimerkiksi hiekkaa tai terästeollisuuden sivutuotteena syntyvää masuunikuonaa. Joskus suodatinkerros korvataan suodatinkankaalla tai käytetään molempia.

Jakava kerros
Jakaa kuormitusta alempiin kerroksiin. Jakavassa kerroksessa käytetään yleensä kalliosta tai sorasta murskattua kiviainesta, joiden raekoko on käyttökohteesta riippuen 0–56 mm tai 0–90 mm. Joskus jakava kerros tehdään myös louheesta.

Kantava kerros 
Tarkoitus on lisätä ja varmistaa rakennettavan alueen kantavuus. Kantavassa kerroksessa käytetään kallio- ja soramursketta raekooltaan 0–32 mm tai 0–56 mm.

Tasauskerros
Tämän idea on tasata kantava kerros päällystettä varten. Tasauskerros voi toimia myös väliaikaisesti tai pysyvästi tien kulutuskerroksena.

Kulutuskerros
On tien ylin kerros. Siinä käytetään useimmin pintamateriaalina sora- tai kalliomursketta tai asfalttia.

Kapillaarisuus
Merkitsee ominaisuutta, joka tarkoittaa veden nousukykyä materiaalissa. Kapillaarisuus vaihtelee paljonkin eri kiviainesten välillä.

Kapillaarikatkokerros
Tämä tarkoittaa pohjarakentamisessa sepeli- tai singelikerrosta, joka katkaisee maan kosteuden nousun rakenteisiin.

Kuivakuorikerros
Kuivakuorikerroksessa on kyse pohjaveden yläpuolella olevan pehmeän, savisen maalajin kantavasta pintakerroksesta.

Maan häiriintyminen 
Maarakentamisen käsite kuvaa maan kantavuuden voimakasta heikkenemistä savimailla, jos kuivakuorikerros rikotaan tai siinä liikennöidään raskaalla kalustolla. Häiriintymisen seurauksena pehmeä maa-aines saattaa pursuta ylöspäin. Häiriintynyt savimaa vaatii usein erikoiskäsittelyä, kuten massanvaihdon kantavampiin materiaaleihin tai paksun suodatin- ja kantavan kerroksen häiriintyneen maan päälle.

Maaperätutkimus
Tärkeää tehdä omalle tontille, jolle aikoo rakentaa. Maaperätutkimuksella selvitetään maaperän kantavuus ja muut ominaisuudet. Tutkimuksen avulla voidaan optimoida rakenteen mitoitus sekä perustus- ja maarakennustöiden kustannukset.

Kuljetuspolar on maarakentamisen asiantuntija. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, niin toteutetaan yhdessä kunnon pohja elämäsi tärkeimmälle sijoitukselle! Maa-aines hinta, lisätietoja saat henkilökunnaltamme.

Kaikki maarakentamisen palvelut

Vuonna 1964 toimintansa aloittanut yrityksemme on pitkäjänteisesti laittanut satsauksia kokonaisvaltaiseen asiakaspalvelun kehittämiseen ja korkeaan laatuun niin kivi- ja maa-aineksissa, kivi- ja maa-ainestoimituksissa, maarakentamisessa, viherrakentamisessa ja muissa palveluissamme.

Olemme omakotitalon, vapaa-ajan kuin mökin rakentajille paljon kaikkea muutakin kuin pelkkä maa-ainesmyyjä ja maa-ainestoimittaja. Rakentajana ja remontoijana saat meiltä monipuolisesti tarvitsemasi kodinrakentamisen maanrakennustyöt. Toteutamme ne kokonaisurakalla tai yksikköhinnoin.

Mitä ikinä rakennatkin, suosittelemme lämpimästi ottamaan suunnitteluvaiheeseen sellaisen ammattilaisen, joka tuntee hyvin ne paikalliset olosuhteet. Eli nimenomaan sen maaperän ja tontin, mihin aiotaan rakentaa. 

Aina ajankohtainen vinkki: ammattilaiselta kannattaa pyytää arvio kustannuksista jo hyvissä ajoin ennen rakennustontin hankkimista. Näin on hyvä toimia siksi, että vältyttäisiin suurilta yllätyksiltä perustamiskustannuksissa.

Tutustu myös muihin aiheisiin

Verkkosivuillamme on myös muita aiheita, joissa käsitellään kattavasti eri aiheita. Tähän alapuolelle olemme koonneet erilaisia aihealueita, jotka saattavat kiinnostaa etenkin rakentajia. Tutustu esimerkiksi seuraaviin:

Lähetä Kuljetuspolarin ammattilaiselle viesti

Ota yhteyttä