Omakotitalon perustukset

Omakotitalon perustukset kuuluvat jokaisen rakennusprojektin tärkeimpiin osa-alueisiin. Nimittäin oikein suunnitellun ja rakennetun perustuksen päälle on turvallista rakentaa elämän suurin sijoitus. Perustusvaiheessa ei ole suotavaa tehdä virheitä, sillä niiden korjaaminen jälkikäteen on hankalaa ja kallista. Ongelmat saattavat ilmetä vasta vuosienkin päästä ikävinä kosteusvaurioina.

Omakotitalon perustukset kuntoon. Kuva omakotitalotyömaalta.
Kuljetuspolarin kautta järjestyvät monipuoliset maarakentamisen palvelut.

Suunnitteluun on hyvä käyttää ammattilaista, joka tuntee paikalliset olosuhteet. Suunnittelijalta kannattaa pyytää arvio kustannuksista jo ennen tontin hankintaa, mikäli haluaa välttyä suurilta yllätyksiltä perustamiskustannuksissa. Omakotitalon perustukset – valitse niiden tekemiseen kokenut tekijä.

Mitä olet rakentamassa? Kysy meiltä palveluistamme

Lisää aiheesta omakotitalon perustukset

Perustamisessa on kaksi keskeistä päävaihetta: maansiirtotyöt sekä itse perustusten tekeminen eristyksineen ja salaojineen. Ensin on huolehdittava talon perustusten pääasioista. Maapohjan kantavuus ja kosteustekninen toiminta varmistetaan suunnittelijan tekemän perustamistapalausunnon mukaisesti rakennuspaikan oikein valituilla täytemaakerroksilla, huolellisella salaojituksella ja routasuojauksella. Omakotitalon rakentamisessa tarvittavan kivi- ja maa-aineksen määrä ja laatu määräytyvät pitkälti tontin maaperän mukaan. Omakotitalon perustukset: ota yhteyttä ammattilaisiimme.

Meiltä saat tilatessasi valmiiksi asennettuna putkitukset, viemärit, sadevesijärjestelmät, tiivistykset, salaojat, konetyöt ja sisätäytöt – sokkelivalmiin pohjan unelmiesi omakotitalolle. Voit myös tilata meiltä ainoastaan konetyöt ja materiaalit tai kevyimmillään pelkät materiaalit.

Saat Kuljetuspolarilta halutessasi myös nosturiautot esimerkiksi kattoristikoiden nostoon ja vaihtolavat rakennusjätettä varten. Rakentamisen loppuvaiheessa ammattitaitoiset koneenkuljettajamme viimeistelevät pihasi istutuksia vaille valmiiksi. Sinä päätät, missä laajuudessa olemme kumppaninasi rakennusprojektissasi.

Lisätietoja kivi- ja maa-aineksista

Kivi- ja maa-ainekset tekevät mahdolliseksi monipuolisen rakentamisen, teetä omakotitalon perustukset kunnolla. Ennen kaikkea on olennaista ymmärtää, millainen materiaali sopii mihinkin käyttötarkoitukseen. Oikein valituilla kivi- ja maa-aineksilla teet rakentamisesta onnistuneen ja kestävän kokonaisuuden, ovathan esimerkiksi Suomen ilmasto-olosuhteet erityispiirteiltäänkin jo aivan omaa luokkaansa.

Lisätietoja erilaisista kivi- ja maa-aineksista saat alla olevien linkkien kautta. Totta kai me kuljetuspolarilaiset myös autamme mielellämme kysymyksissäsi, kun suunnittelet rakentamista.

Omakotitalon perustukset, Kuljetuspolarin kautta järjestyvät monipuoliset palvelut. Kysy lisätietoja meiltä.

Omakotitalon perustukset: tutustu rakentajan maarakennusoppaaseen

Tiesithän, että käytössäsi on veloitukseton rakentajan maarakennusoppaamme. Voit ladata sen itsellesi näiltä verkkosivuillamme. Omakotitalon, vapaa-ajan asunnon, mökin tai saunan rakentaminen on jokaiselle rakentajalle tärkeä hanke. Olemme suunnitelleet käyttöösi hyödyllisen rakentajan maarakennusoppaan, joka vastaa yleisimpiin asioihin.

Täytä verkkosivuillamme lomake huolellisesti ja lataa opas veloituksetta. Toimitamme latauslinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Hyödynnä myös ammattilaistemme asiantuntemusta maarakentamiseen liittyvissä palveluissa. Jos et löydä pohtimaasi asiaa oppaasta, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.

Kuljetuspolarin hinnoittelu

Kuljetuspolarilla kivi- ja maa-ainekset hinnoitellaan tonnihinnalla. Eli kokonaishinta materiaalitoimitukselle muodostuu kauttamme tilatuissa kivi- ja maa-ainestoimituksissa siten tilatusta määrästä sekä rahtimaksusta. Toimitamme kivi- ja maa-aineksia luotettavasti Ouluun ympäryskuntineen, Oulun eteläisten jokilaaksojen ja Kainuun alueille. Kuljetuspolarin toimitukset ovat joustavia, sillä nopeimmillaan ne ovat perillä jopa saman päivän aikana tilauksesta.

Millaiseen käyttötarkoitukseen tarvitset kivi- tai maa-ainesta? Me opastamme sinua valinnassa. Ammattilaisemme ovat sitä varten, että autamme sinua osaltamme rakennusprojektisi onnistumisessa, arvioimme esimerkiksi yhdessä kanssasi sopivia kivi- ja maa-ainesmääriä omalle tontillesi. Ota yhteytä ammattilaisiimme kaikissa maarakentamiseen liittyvissä asioissa, palvelemme sinua mielellämme. Yhteyden saat kätevästi sähköpostitse tai soittamalla meille.

Ota yhteyttä ammattilaisiimme

Vimeo-kanavaltamme löydät videoita ammattitaidostamme

Lähetä Kuljetuspolarin ammattilaiselle viesti

Ota yhteyttä