Maarakennustyöt joustavasti vaativiin tarpeisiin

Maarakennustyöt edellyttävät paljon ammattitaitoa, kuten kivi- ja maa-ainesten kuljetusten organisointia ja logistiikan hallintaa suuressa mittakaavassa, oikeiden kivi- ja maa-ainesten tuntemusta ja valintaa sekä konetyöosaamista. Kaikki alkaa kuitenkin tontille tehtävästä pohjatutkimuksesta, jossa selvitetään muun muassa maakerroksiin, maalajeihin ja kantavuuksiin liittyviä asioita, joita asiaan vihkiytymätön ei pysty itse tekemään. Kun oma rakennusprojektisi on ajankohtainen: huolehdi maarakennustöiden toteuttajaksi sellainen yhteistyötaho, joka tietää tismalleen, mitä tekee ja miksi!

Musta kuorma-auto, johon kaivinkoneen kauha lastaa maa-ainesta. Sininen taivas taustalla, on loppukesän lämmin päivä..
Maarakennustyöt edellyttävät ammattitaitoa, muun muassa kivi- ja maa-aineksiin liittyvien kuljetusten organisointia ja logistiikan hallintaa rakennustontilla.

Kuljetuspolarilta saat maarakennustyöt joko kokonaisurakalla tai yksikköhinnoin. Voit halutessasi tilata meiltä yksittäisen työvaiheen, kuten pelkästään kivi- ja maa-aineskuljetuksen tontillesi. Suosittelemme kuitenkin lämpimästi kokonaisurakan tilaamista kauttamme, se helpottaa oman rakennusprojektisi koordinointia ja säästää myös ylimääräiseltä stressiltä. On helpompaa, kun tontilla työskentelee maarakennustöissä yksi ja sama urakoitsija – joka hoitaa kaiken projektin suunnittelusta loppusiivoukseen asti.

 

Kuljetuspolarilta maarakennustyöt tontillesi

Sinunkin rakennusprojektisi kustannuksiin vaikuttavia tekijöitä ovat, lue huolellisesti: kivi- ja maa-ainesten laatu, määrä, hinta ja tontin sijainti sekä sen maakerrosten koostumus, toteutitpa sitten vapaa-ajan asuntoa, mökkiä tai omakotitaloa. Asioiden sujuvuuteen ja kustannusten järkevään hallintaan vaikutetaan ennen muuta ammattitaitoisella suunnittelulla ja hyvällä yhteistyökumppanivalinnalla. Maarakennustyöt, tilaa Kuljetuspolarilta osaaminen kokonaisurakointiin.

Maarakennustyöt: lintuperspektiivistä otettu ilmakuva: suuri rakennustyömaa, jossa kaivinkone, kuorma-auto ja henkilöauto.
Maarakennustyöt on hyvä tilata yhdeltä toimijalta kokonaisuuden mahdollisimman mutkattoman toimivuuden kannalta.

Kuljetuspolar Oy on kokenut ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani maarakennustöissä Vuonna 1964 perustettu yrityksemme on koko toimintansa ajan panostanut kokonaisvaltaiseen asiakaspalveluun ja korkeaan laatuun kaikissa maarakentamiseen liittyvissä palveluissaan.

Lisäksi toimimme kestävän kehityksen periaatteiden mukaan. Se tarkoittaa sitä, että minimoimme toiminnastamme syntyvät ympäristövaikutukset. Yrityksemme muun muassa kierrättää rakentamisen ja urakoinnin aikana syntyvät jätteet.

Maarakennustyöt, käänny puoleemme esimerkiksi näissä

• Kivi- ja maa-ainekset
• Logistiikan hallinta
• Pohjanvahvistus
• Massanvaihtotyöt
• Erilaiset pengerrykset
• Viherrakentaminen
• Tukimuurit
• Maapadot
• Pohjaveden suojausrakenteet
• Patoseinät / tukiseinät
• Vedenalaiset rakenteet
• Pilaantuneen maan puhdistustyöt

Maarakennustyöt: kerro meille, millaiseen käyttötarkoitukseen tarvitset kivi- tai maa-ainesta, niin me opastamme valinnassa. Ammattilaisemme ovat sitä varten, että autamme sinua osaltamme rakennusprojektisi onnistumisessa, arvioimme esimerkiksi yhdessä kanssasi sopivia kivi- ja maa-ainesmääriä sinun tontillesi. Ota yhteytä ammattilaisiimme kaikissa maarakentamiseen liittyvissä asioissa, palvelemme sinua mielellämme. Yhteyden saat hyödyntämällä helppoa yhteydenottolomakettamme, sähköpostitse tai soittamalla meille.

Veloitukseton maarakennusopas käytössäsi, maarakennustyöt

Hyödynnä veloituksetta rakentajan maarakennusopastamme. Voit ladata sen ilmaiseksi käyttöösi verkkosivuillamme. Omakotitalon, mökin tai vapaa-ajan asunnon rakentaminen on huomattava hanke, jossa voit joutua pohtimaan monenlaisia yksityiskohtia, juuri maarakennustöitä koskien. Teimme avuksesi hyödyllisen maarakennusoppaan, joka vastaa yleisimpiin mieltä askarruttaviin asioihin.

Täytä oheinen lomake huolellisesti ja lataa opas veloituksetta. Toimitamme latauslinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.  Jos pohtimasi asia ei löydy oppaasta, ota meihin yhteyttä.

Lataa rakentajan maarakennusopas

Hyvä tietää hinnoittelusta

Kivi- ja maa-ainekset hinnoitellaan maarakentamisessa yleisesti tonnihinnalla, kuten meillä Kuljetuspolarillakin. Kokonaishinta materiaalitoimitukselle muodostuu kauttamme tilatuissa kivi- ja maa-ainestoimituksissa siten tilatusta määrästä sekä rahtimaksusta. Me toimitamme kivi- ja maa-aineksia luotettavasti Ouluun ympäryskuntineen, Oulun eteläisten jokilaaksojen ja Kainuun alueille. Toimituksemme tunnetaan joustavuudesta, sillä nopeimmillaan se on perillä jopa saman päivän aikana tilauksestasi.

Huolehdimme tarvitsemasi kivi- ja maa-ainekset: talon perustuksista kukkapenkin ehostukseen. Ja kaikkeen siltä väliltä. Toimitamme ainekset monipuolisesti viher- ja maarakentamiseen: kysy meiltä, niin autamme hiekkojen, sorien, multien kuin murskeidenkin kanssa – muista myös täytemaat. Maarakennustyöt, kysy projektiisi asiantuntija Kuljetuspolarilta.

Maarakennustyöt, Kuljetuspolar on niiden konkari. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, niin toteutetaan yhdessä kunnon pohja elämäsi tärkeimmälle sijoitukselle!

• Ota yhteyttä ammattilaisiimme

Kuljetuspolarin löydät myös Vimeo-videopalvelusta

Lähetä Kuljetuspolarin ammattilaiselle viesti

Ota yhteyttä