Pohjatyöt. Niistä lähtee varsinainen rakentaminen

Rakennatko sinä omakotitaloa vai jotakin muuta? Pohjatyöt konkretisoivat jokaisen rakentamisprojektin, sillä rakentaminen käynnistyy tästä työvaiheesta – ennen perustusten tekemistä. Kivi- ja maa-aineksista esimerkiksi louhetta käytetään muun muassa erilaisten rakennusten pohjatöihin. Vierittämällä tätä sivua alaspäin löydät linkit yksittäisille kivi- ja maa-aineksia käsitteleville aihesivuille, voit tutustua niihin tarkemmin kiinnostuksesi
mukaan.

Pohjatyöt: kaivinkone ja kuorma-auto rakennustontilla. Kaivinkone lastaa kuorma-autoon maa-ainesta.
Pohjatyöt konkretisoivat jokaisen rakentamisprojektin, sillä rakentaminen käynnistyy tästä työvaiheesta – ennen perustusten rakentamista.

Maapohjan kantavuus ja kosteustekninen toiminta varmistetaan suunnittelijan tekemän perustamistapalausunnon mukaisesti valitsemalla rakennuspaikkaan oikeanlaiset täytemaakerrokset, toteuttamalla kunnollinen salaojitus ja tekemällä rakennustontille asianmukainen routasuojaus.

Pohjatyöt, mitä olet rakentamassa? Kysy meiltä palvelusta

Tutustu rakentajan maarakennusoppaaseen, pohjatyöt

Onko oman rakennusprojektin suunnittelu jo työn alla? Käytössäsi on veloituksetta rakentajan maarakennusoppaamme. Voit ladata sen itsellesi näiltä verkkosivuillamme. Omakotitalon, vapaa-ajan asunnon, mökin tai saunan rakentaminen on sinulle tärkeä hanke ja pohjatyöt ovat osa sitä. Olemme tehneetkin käyttöösi hyödyllisen rakentajan maarakennusoppaan, joka vastaa yleisimpiin asioihin.

Täytä oheinen lomake huolellisesti ja lataa opas veloituksetta. Toimitamme latauslinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Hyödynnä myös ammattilaistemme asiantuntemusta maarakentamiseen liittyvissä palveluissa. Jos et löydä pohtimaasi asiaa oppaasta, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.

Lataa rakentajan maarakennusopas

Pohjatyöt – me palvelemme. Kysy myös näistä

 • Kivi- ja maa-ainekset
 • Logistiikan hallinta
 • Pohjanvahvistus
 • Massanvaihtotyöt
 • Erilaiset pengerrykset
 • Viherrakentaminen
 • Tukimuurit
 • Maapadot
 • Pohjaveden suojausrakenteet
 • Patoseinät / tukiseinät
 • Vedenalaiset rakenteet
 • Pilaantuneen maan puhdistustyöt
Pohjatyöt ovat palveluvalikoimassamme. Tilaa yksittäinen työ tai kokonaisurakka.

Kuljetuspolarin hinnoittelu

Kivi- ja maa-ainekset hinnoitellaan yleisesti tonnihinnalla, niin tehdään meidänkin yrityksessä. Kokonaishinta materiaalitoimitukselle muodostuu kauttamme tilatuissa kivi- ja maa-ainestoimituksissa siten tilatusta määrästä sekä rahtimaksusta. Me toimitamme kivi- ja maa-aineksia luotettavasti Ouluun ympäryskuntineen, Oulun eteläisten jokilaaksojen ja Kainuun alueille. Kuljetuspolarin toimitukset ovat tunnettuja joustavuudesta, sillä nopeimmillaan ne ovat perillä jopa saman päivän aikana tilauksesta.

Kerro meille, millaiseen käyttötarkoitukseen tarvitset kivi- tai maa-ainesta, niin me opastamme valinnassa. Ammattilaisemme ovat sitä varten, että autamme sinua osaltamme rakennusprojektisi onnistumisessa, arvioimme esimerkiksi yhdessä kanssasi sopivia kivi- ja maa-ainesmääriä omalle tontillesi. Ota yhteytä ammattilaisiimme kaikissa maarakentamiseen liittyvissä asioissa, palvelemme sinua mielellämme. Yhteyden saat sähköpostitse tai soittamalla meille.

Lue tarkemmin kivi- ja maa-aineksista: pohjatyöt

Kivi- ja maa-ainekset mahdollistavat monipuolisen rakentamisen. Ennen kaikkea on tärkeää ymmärtää, millainen materiaali sopii mihinkin tarkoitukseen. Oikeilla kivi- ja maa-ainesvalinnoilla teet rakentamisprojektistasi onnistuneen ja ennen kaikkea kestävän kokonaisuuden, sillä Suomen ilmasto-olosuhteet tuovat aivan omat erityispiirteensä rakentamiseen. Lue lisää kivi- ja maa-aineksista alla olevien linkkien kautta. Ja meiltä voit totta kai kysyä lisää, kun suunnittelet rakentamista. Muista pohjatyöt.

Pohjatyöt, Kuljetuspolarilta saat monipuoliset palvelut. Kysy lisätietoja kuljetuspolarilaisilta.

Ota yhteyttä ammattilaisiimme

Kuljetuspolarin osaamiseen voit tutustua myös Vimeo-kanavalla

Lähetä Kuljetuspolarin ammattilaiselle viesti

Ota yhteyttä