Maansiirto: maanrakennuspalvelut Kuljetuspolarilta

Maansiirto on olennainen osa maarakentamista ja kuuluu jokaisen ammattitaitoisen alalla toimivan yhteistyökumppanin palveluvalikoimaan. Rakentamisen sesonki on jo käynnistynyt – joten kannattaa toimia nopeasti, jos oma rakennusprojektin aikatauluttaminen on työn alla.

Sininen kuorma-auto kuljettamassa maa-ainesta: lavalla on mursketta.
Maansiirto omalta tontilta ja/tai tontille onnistuu tilauksesta. Kannattaa muistaa myös nosturi- ja vaihtolavapalvelumme.
Erikoislähikuvassa etualueella kivimursketta, taustalla valkoinen kuormauto, jonka takana suuri murskekasa.
Maansiirto on osa Kuljetuspolarin palveluita ja henkilöstömme vankkaa ammattitaitoa.

Maarakentaminen pitää sisällään esimerkiksi maansiirtoa, louhintaa, aluskasvillisuuden poistoa ja viherrakentamista. Maansiirto: maamassojen kuljetukset kannattaa hoitaa logistisesti järkevästi ja huomioida muun muassa optimaaliset konekoot ja oikea kuorma-autojen määrä.

Maansiirto Oulu: kysy Kuljetuspolarilta kivi- ja maa-ainekset, maanrakennustyöt kokonaisurakalla tai yksikköhinnoin omaan rakennusprojektiisi.

Ota yhteyttä

Kuljetuspolar: maansiirto on palveluamme

Maa- ja kiviainesten laatu, määrä, hinta ja sijainti vaikuttavat sinunkin rakennusprojektisi kustannuksiin, olipa kyseessä esimerkiksi omakotitalo tai vapaa-ajan asunto. Näihin tekijöihin voidaan vaikuttaa ammattitaitoisella suunnittelulla ja hyvällä yhteistyökumppanivalinnalla. Maansiirto, tilaa Kuljetuspolarilta osaaminen urakkaan.

Maarakentamiseen liittyvää osaamistamme ovat

• Kivi- ja maa-ainekset
• Logistiikan hallinta
• Pohjanvahvistus
• Massanvaihtotyöt
• Erilaiset pengerrykset
• Viherrakentaminen
• Tukimuurit
• Maapadot
• Pohjaveden suojausrakenteet
• Patoseinät / tukiseinät
• Vedenalaiset rakenteet
• Pilaantuneen maan puhdistustyöt

Kerro meille, millaiseen rakennusprojektiin tarvitset kivi- tai maa-ainesta, niin me opastamme sen valinnassa. Autamme sinua arvioimaan sopivia määriä sinun työmaallesi ja projektiisi. Ota yhteytä ammattilaisiimme kaikissa maarakentamiseen liittyvissä kysymyksissäsi, palvelemme sinua mielellämme.

Veloitukseton maarakennusopas käytössäsi, maansiirto

Hyödynnä veloituksetta rakentajan maarakennusopastamme. Voit ladata sen ilmaiseksi käyttöösi näillä verkkosivuilla. Omakotitalon tai vapaa-ajan asunnon rakentaminen on suuri hanke, jossa eteen voi tulla erilaisia kysymyksiä. Usein nimenomaan maarakentamiseen liittyen. Kokosimmekin avuksesi hyödyllisen maarakennusoppaan, joka vastaa yleisimpiin mieltä askarruttaviin asioihin. Maansiirto, pyydä rakennusprojektiisi apua.

Täytä oheinen lomake huolellisesti ja lataa opas veloituksetta. Toimitamme latauslinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.  Jos pohtimasi asia ei löydy oppaasta, ota meihin yhteyttä.

Lataa rakentajan maarakennusopas

Olemme alueesi luotettava toimija

Kivi- ja maa-ainekset hinnoitellaan maarakentamisessa yleisesti tonnihinnalla, kuten meillä Kuljetuspolarillakin. Kokonaishinta materiaalitoimitukselle muodostuu kauttamme tilatuissa kivi- ja maa-ainestoimituksissa siten tilatusta määrästä sekä rahtimaksusta. Me toimitamme kivi- ja maa-aineksia luotettavasti ja joustavalla aikataululla Ouluun ympäryskuntineen, Oulun eteläisten jokilaaksojen ja Kainuun alueille. Toimituksemme tunnetaan joustavuudesta, sillä nopeimmillaan se on perillä jopa saman päivän aikana tilauksestasi.

Maansiirto: kysy Kuljetuspolarilta kivi- ja maa-ainekset, maanrakennustyöt kokonaisurakalla tai yksikköhinnoin rakennusprojektiisi. Käänny yrityksemme ammattilaistemme puoleen hyvissä ajoin ja pyydä apua kivi- ja maa-ainesten määrien laskemiseen. Ja tietysti saat meiltä myös näppärästi kustannusarvion rakennusprojektiisi liittyen.

Huolehdimme tarvitsemasi kivi- ja maa-ainekset: talon perustuksista kukkapenkin ehostukseen. Ja kaikkeen siltä väliltä. Toimitamme ainekset monipuolisesti viher- ja maarakentamiseen: kysy meiltä, niin autamme hiekkojen, sorien, multien kuin murskeidenkin kanssa – muista myös täytemaat.

Kuljetuspolar on maarakentamisen asiantuntija. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, niin toteutetaan yhdessä kunnon pohja elämäsi tärkeimmälle sijoitukselle!

• Ota yhteyttä ammattilaisiimme

Vimeo-kanavaltamme löydät havainnollisia videoita ammattitaidostamme

Lähetä Kuljetuspolarin ammattilaiselle viesti

Ota yhteyttä