Koneurakointi erilaisilla tonteilla

Koneurakointi on keskeisessä roolissa erilaisissa maanrakennustöissä. Jollekin voi olla tärkeää toteuttaa talvella valmistuneen omakotitalon viherrakennus- ja pihatyöt ammattitaidolla loppuun. Toiselle olennaista on tehdä ja viimeistellä autotallin edustan kiveys kuntoon ennen syksyn tuloa – asennushiekaksi käy muuten kivituhka tai hieno hiekka. Kolmas taas haluaa muuttaa vapaa-ajan tonttinsa turhaksi käyneen vanhan perunapellon jälkikasvun temmellyskentäksi, sitten vaan nurmikkoa perustamaan. Tarinoita ja tyylejä on tasan yhtä monta kuin rakentajiakin.

Punainen lanka näissä kaikissa on tietysti se, että valitsee koneurakointia tekemään sellaisen tahon, joka osaa työnsä ja hallitsee kokonaisuuden. Oletko koskaan harkinnut urakointiyhteistyöhön kumppaniksesi Kuljetuspolaria? Saat nimittäin meiltä maanrakennustyöt joko kokonaisurakalla tai yksikköhinnoin. Voit halutessasi tilata meiltä yksittäisen työvaiheen, siis esimerkiksi koneurakoinnin tai vaikka kivi- ja maa-aineskuljetuksen tontillesi.

Koneurakointi: ammattilainen ottaa pistolapiolla maa-ainesta.
Koneurakointi tontilla vaatii osaamista, johon on hyvä valita ammattilainen.

Suosittelemme silti yksikköhintaisen kokonaisurakan tilaamista kauttamme, se helpottaa oman rakennusprojektisi koordinointia ja säästää myös ylimääräiseltä stressiltä. Usein myös kustannukset on helpompi hallita, kun toimijoita on mahdollisimman vähän. Muutenkin on kaikin puolin käytännöllisempää, kun tontilla työskentelee maarakennustöissä yksi ja sama urakoitsija, joka huolehtii kaikesta: projektin suunnittelusta loppusiivoukseen asti. Koneurakointi, kysy palvelua Kuljetuspolarilta!

Meiltä koneurakointi tontillesi

Koneurakointi, käänny puoleemme muun muassa näissä

• Kivi- ja maa-ainekset
• Logistiikan hallinta
• Pohjanvahvistus
• Massanvaihtotyöt
• Erilaiset pengerrykset
• Viherrakentaminen
• Tukimuurit
• Maapadot
• Pohjaveden suojausrakenteet
• Patoseinät / tukiseinät
• Vedenalaiset rakenteet
• Pilaantuneen maan puhdistustyöt

Koneurakointi: veloitukseton maarakennusopas käytössäsi

Suunnitteletko jo omaa rakennusprojektiasi? Muista hyödyntää veloituksetta rakentajan maarakennusopastamme. Voit ladata sen kätevästi ilmaiseksi käyttöösi näiltä verkkosivuillamme. Tyypillinen omakotitalon, mökin tai vapaa-ajan asunnon rakentaminen on huomattava hanke, jossa voit joutua pohtimaan monenlaisia yksityiskohtia, nimenomaan koneurakointiinkin liittyvää. Teimmekin avuksesi hyödyllisen maarakennusoppaan, joka vastaa yleisimpiin mieltä askarruttaviin asioihin.

Täytä oheinen lomake huolellisesti ja lataa opas veloituksetta. Toimitamme latauslinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.  Jos pohtimasi asia ei löydy oppaasta, ota meihin yhteyttä.

Lataa rakentajan maarakennusopas

Kuljetuspolar Oy on kokenut ja ammattitaitoinen

Koneurakointi, me olemme ammattitaitoinen yhteistyökumppani siihen ja kaikkeen muuhunkin maarakentamisen saralle kytkeytyvään työhön. Vuonna 1964 perustettu yrityksemme on heti ensimmäisestä päivästä lähtien satsannut kokonaisvaltaiseen asiakaspalveluun ja korkeaan laatuun kaikissa koneurakointiin ja maarakentamiseen liittyvissä palveluissaan.

Olemme moderni yritys ja toimimme totta kai kestävän kehityksen periaatteet huomioiden. Käytännössä se ilmenee niin, että minimoimme toiminnastamme syntyvät ympäristövaikutukset. Kierrätämme muun muassa rakentamisen ja urakoinnin aikana syntyvät jätteet.

Lue hinnoittelustamme

Kivi- ja maa-ainekset hinnoitellaan maarakentamisessa yleisesti tonnihinnalla, niin tehdään meilläkin. Kokonaishinta materiaalitoimitukselle muodostuu kauttamme tilatuissa kivi- ja maa-ainestoimituksissa siten tilatusta määrästä sekä rahtimaksusta. Me toimitamme kivi- ja maa-aineksia luotettavasti Ouluun ympäryskuntineen, Oulun eteläisten jokilaaksojen ja Kainuun alueille. Kuljetuspolarin toimitukset tunnetaan joustavuudesta, sillä nopeimmillaan ne ovat perillä jopa saman päivän aikana tilauksesta.

Kerro meille, millaiseen käyttötarkoitukseen tarvitset kivi- tai maa-ainesta, niin me opastamme valinnassa. Ammattilaisemme ovat sitä varten, että autamme sinua osaltamme rakennusprojektisi onnistumisessa, arvioimme esimerkiksi yhdessä kanssasi sopivia kivi- ja maa-ainesmääriä omalle tontillesi. Ota yhteytä ammattilaisiimme kaikissa maarakentamiseen liittyvissä asioissa, palvelemme sinua mielellämme. Yhteyden saat sähköpostitse tai soittamalla meille.

Koneurakointi, Kuljetuspolarilta saat monipuoliset koneurakointipalvelut. Kysy lisätietoja ammattilaisiltamme.

• Ota yhteyttä ammattilaisiimme

Tutustu meihin myös Vimeo-kanavalla

Lähetä Kuljetuspolarin ammattilaiselle viesti

Ota yhteyttä