Konetyöt, mistä niiden tekijä?

Konetyöt kuuluvat maanrakennusurakoinnin vaativiin töihin. Omakotitalon – ja miksei vapaa-ajan asunnon, mökin tai saunan – rakentamiseen liittyen tarvitaan konetöiden tekijää. Omistajalla itsellään on harvassa tapauksessa pätevyyttä kaivinkoneen tai minikaivinkoneen ”puikkoihin”. Juuri siksi onkin syytä kartoittaa konetöille ammattitaitoista tekijää.

Konetöiden ammattilainen kaivinkoneen ohjaimissa levittämässä kiviainesta.
Konetyöt omalle tontille: on harkinnan arvoinen paikka tilata esimerkiksi yksikköhintainen kokonaisurakka, joka helpottaa rakentamista ja sen koordinointia käytännössä ja kokonaisuutena.

Päteviä konetyöt hallitsevia on kyllä tarjolla runsaasti Oulussa ja Pohjois-Suomessa, mutta sopivien tekijöiden etsimiseen on hyvä ottaa jonkinlaiset pääperiaatteet. Niihin kuuluu vaikkapa se, että aloittaa kartoituksen muutamasta tunnetusta ja hyvämaineisesta konetöitä tarjoavasta yrityksestä – ja valitsee sitten omiin tarpeisiinsa sopivimman.

Todennäköisesti on vaivattomampaa, mitä vähemmän eri urakoitsijoita omalla tontilla on häärimässä. On todellakin harkinnan arvoinen paikka tilata esimerkiksi yksikköhintainen kokonaisurakka, joka helpottaa rakentamista ja sen koordinointia käytännössä ja kokonaisuutena.

Konetyöt, niitä kyllä riittää

Osaava alan ihminen ja yritys pystyy toteuttamaan tontilla tarvittavat konetyöt niin, että pohjatyöt tulevat tehdyksi viimeisen päälle. Tontille halutaan tai oikeammin tarvitaan jo ennen varsinaista rakentamista erilaisia pihateitä – täytyyhän kivi- ja maa-aineskuljetusten sekä rakennustarvikkeiden päästä perille. Viherrakentaminenkin vaatii myös huomiota, sillä ennen istutuksia täytyy kaikki olla valmiina. Konetyöt, niille onkin aina paikkansa jokaisella työmaalla.

Kivi- ja maa-aineksia, jotka soveltuvat pihateiden rakentamiseen

Pihan viimeistelyyn voi käyttää näitä kivi- ja maa-aineksia

Konetyöt: Kuljetuspolarilla palvellaan rakentajia

Kuljetuspolar on kumppanisi vaikka juuri siinä omakotitalon rakennusprojektissasi. Saat meiltä tarvitsemasi kodinrakentamisen maanrakennustyöt ammattitaidolla ja kokemuksella – yrityksemme on perustettu jo vuonna 1964. Konetöiden tilaaminen hoituu Kuljetuspolarin avulla luotettavasti tontillesi. Tukenasi konetöiden suunnittelussa ja tilaamisessa ovat aina ammattilaisemme.

Jos haluat, saat meiltä valmiiksi asennettuna putkitukset, viemärit, sadevesijärjestelmät, tiivistykset, salaojat, konetyöt ja sisätäytöt – sokkelivalmiin pohjan unelmiesi talolle tai mökille. Voit myös tilata meiltä ainoastaan konetyöt ja materiaalit tai kevyimmillään ainoastaan materiaalit.

Järjestämme myös nosturiautot muun muassa kattoristikoiden nostoon ja vaihtolavat rakennusjätettä varten. Rakennusprojektisi loppuvaiheessa ammattitaitoiset koneenkuljettajamme viimeistelevät tonttisi istutuksia vaille valmiiksi asti. Asiakkaanamme voitkin siis valita, missä laajuudessa olemme kumppaninasi rakentamisessa.

Edustamme modernia yritystä ja siksi toimimmekin totta kai kestävän kehityksen periaatteet huomioiden. Käytännössä se näkyy arjessamme niin, että minimoimme toiminnastamme syntyvät ympäristövaikutukset. Kierrätämme muun muassa rakentamisen ja urakoinnin aikana syntyvät jätteet, kuten kuuluu.

Meiltä konetyöt, kysy lisätietoja

 • Kivi- ja maa-ainekset
 • Logistiikan hallinta
 • Pohjanvahvistus
 • Massanvaihtotyöt
 • Erilaiset pengerrykset
 • Viherrakentaminen
 • Tukimuurit
 • Maapadot
 • Pohjaveden suojausrakenteet
 • Patoseinät / tukiseinät
 • Vedenalaiset rakenteet
 • Pilaantuneen maan puhdistustyöt

Maarakennusopas veloituksetta käytössäsi

Onko oman rakennusprojektin suunnittelu jo työn alla? Käytössäsi on veloituksetta rakentajan maarakennusoppaamme. Voit ladata sen käyttöösi näiltä verkkosivuillamme. Omakotitalon, vapaa-ajan asunnon, mökin tai saunan rakentaminen on sinulle tärkeä hanke, myös konetöiden näkökulmasta. Olemme tehneetkin käyttöösi hyödyllisen maarakennusoppaan, joka vastaa yleisimpiin asioihin.

Täytä oheinen lomake huolellisesti ja lataa opas veloituksetta. Toimitamme latauslinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos pohtimasi asia ei löydy oppaasta, ota meihin yhteyttä.

Lataa rakentajan maarakennusopas

Lue hinnoittelustamme

Kivi- ja maa-ainekset hinnoitellaan yleisesti tonnihinnalla, niin tehdään meidänkin yrityksessä. Kokonaishinta materiaalitoimitukselle muodostuu kauttamme tilatuissa kivi- ja maa-ainestoimituksissa siten tilatusta määrästä sekä rahtimaksusta. Me toimitamme kivi- ja maa-aineksia luotettavasti Ouluun ympäryskuntineen, Oulun eteläisten jokilaaksojen ja Kainuun alueille. Kuljetuspolarin toimitukset ovat tunnettuja joustavuudesta, sillä nopeimmillaan ne ovat perillä jopa saman päivän aikana tilauksesta.

Kerro meille, millaiseen käyttötarkoitukseen tarvitset kivi- tai maa-ainesta, niin me opastamme valinnassa. Ammattilaisemme ovat sitä varten, että autamme sinua osaltamme rakennusprojektisi onnistumisessa, arvioimme esimerkiksi yhdessä kanssasi sopivia kivi- ja maa-ainesmääriä omalle tontillesi. Ota yhteytä ammattilaisiimme kaikissa maarakentamiseen liittyvissä asioissa, palvelemme sinua mielellämme. Yhteyden saat sähköpostitse tai soittamalla meille.

Konetyöt, Kuljetuspolarilta saat monipuoliset konetyöpalvelut. Kysy lisätietoja henkilökunnaltamme.

Ota yhteyttä ammattilaisiimme

Tutustu Vimeo-kanavallamme videoihimme

Lähetä Kuljetuspolarin ammattilaiselle viesti

Ota yhteyttä