Kalliomurske, Kuljetuspolar toimittaa sen

Kalliomurske ja muut kiviainekset luotettavasti toimitettuna haluttuun kohteeseen! Pitkä kokemuksemme kiviaineksista ja niiden toimituksista tekee meistä luotettavan yhteistyökumppanin. Muistathan, että meiltä saat joustavasti kaikki maarakentamisen palvelut.

Mitä materiaalia sinä tarvitset? Mikä on valitsemasi kiviaineksen käyttötarkoitus? Kerro meille lisätietoja kohteestasi, niin autamme sinua valinnassasi. Varmistamme, että kiviaines on laadukasta ja juuri käyttötarkoitukseesi sopivaa sekä toimitamme sen suoraan pihallesi ripeillä toimitusajoilla.

Kalliomurske, kiviainesta kuvattuna ottopaikalla. Erikokoisia murskeita.
Kalliomurskeen väri ja lujuus vaihtelevat ottopaikasta riippuen. Tyypillisimpiä raekokoja ovat 0–16 mm, 0–32 mm, 0–56 mm ja 0–90 mm.

Esittelyssä kalliomurske

Kalliomurske on louhoskivien koneellisessa murskauksessa saatu kiviaines, jossa on mukana myös hienoaines. Kalliomurskeen väri ja lujuus vaihtelevat ottopaikasta riippuen. Tyypillisimpiä raekokoja ovat 0–16 mm, 0–32 mm, 0–56 mm ja 0–90 mm. Muitakin raekokoja on saatavilla.

KaM 0–16 mm:n mursketta käytetään pihoilla ja sorateillä pintakerroksena, asfalttimassassa ja asfalttipohjien tasausmateriaalina.

KaM 0–32 mm:n mursketta käytetään pihoilla, sorateillä ja metsäautoteillä pintakerroksena ja rakennusten pohjilla kantavana kerroksena sekä asfalttipohjien tasausmateriaalina.

KaM 0–56 mm:n mursketta käytetään pihoilla, sorateillä ja rakennusten pohjilla kantavana kerroksena.

KaM 0–90 mm:n mursketta käytetään pihoilla ja teillä jakavassa kerroksessa.

Kannattaa tutustua myös muihin maa-aineksiin. Kysy tarvittaessa niiden käyttötarkoituksista asiantuntevalta henkilökunnaltamme lisää.

Kalliomurske: toimitus ja hinta

Kalliomurske on kiviaines, joka hinnoitellaan tonnihinnalla. Kokonaishinta kalliomursketoimitukselle muodostuu siten aina tilatusta määrästä sekä rahtimaksusta.

Kun olet tehnyt tilauksen, toimituksesta sovitaan henkilökohtaisesti kanssasi. Tilaus toimitetaan irtokuormana haluamaasi osoitteeseen. Toimituksemme on joustava, sillä nopeimmillaan se on perillä halutussa kohteessa jopa saman päivän kuluessa tilauksestasi.

Jos olet epävarma tilatun materiaalin määrästä tai jostakin muusta asiasta, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Autamme sinua aina mielellämme maarakentamiseen liittyvissä kysymyksissäsi.

Muistathan kattavan rakentajan maarakennusoppaamme – lataa se veloituksetta käyttöösi täältä!

Valitse Kuljetuspolar

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että toimittamamme kiviaines on aina laadultaan huippuluokkaa ja juuri sinun käyttötarkoitukseesi sopivaa. Kun olet valinnut kalliomurskeen tai minkä tahansa muun materiaalin, toimitamme sen suoraan pihallesi joustavalla aikataululla. Toimitamme materiaalin luotettavasti niin yksityisiin kuin julkisiin sekä pienempiin että suurempiin kohteisiin.

Jos et ole varma, mikä materiaali soveltuu parhaiten käyttötarkoitukseesi ja kuinka paljon sitä tarvitset, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Meidän tehtävämme on auttaa sinua oikeanlaisen materiaalin valinnassa. Kuljetuspolar tarjoaa ammattitaidolla kaikki maarakentamisen palvelut, kysy meiltä lisää.

Kuljetuspolariin voit tutustua myös Vimeo-kanavalla

Kysy maa-aineksista Kuljetuspolarin ammattilaiselta

Ota yhteyttä