Tilaa sepeli Kuljetuspolarilta

Sepeli sekä muut maa-ainekset arki- ja ammattikäyttöön


Sepelin raekoot ja käyttökohteet

Sepelillä on monta käyttötarkoitusta ja sitä voidaan käyttää sekä ammattirakentamisessa että tavallisella kotityömaalla. Kuluttajat käyttävät sepeliä tyypillisesti maarakennusprojekteissa tai kotipihan koristeena. Ammattikäytössä sepelillä on useampia erilaisia käyttötarkoituksia.

Rakennusprojekteissa sepeli toimii erinomaisesti mm. pihojen pintakerroksena, raidesepelinä, salaojituksen apumateriaalina tai osana rakennusten perustuksia (kapillaarikatkokerros) sekä imetys- ja suodatuskentissä.

Kuluttajat käyttävät sepeliä enimmäkseen koristekivenä, kukkapenkin ehostuksessa tai sokkelin reunuksena, mutta yhtälailla se toimii myös kotipihan tai kotitien rakennusprojekteissa.

Tyypillisimpiä raekokoja

KaM 3-6 mm sepeliä käytetään talvella hiekoitustavarana liukkauden estoon. Materiaali käy hyvin myös pihoille eri kohteisiin koristekiveksi ja sokkelin reunuksiin.

KaM 6-16 mm sepeliä käytetään pihojen pintakerroksena ja eri kohteisiin koristeena. Materiaali soveltuu ensisijaisesti salaojitukseen ja myös rakennusten perustusten kapillaarikatkokerrokseen.

KaM 16-32 mm sepeliä käytetään rakennusten perustusten kapillaarikatkokerroksessa ja imeytys- ja suodatuskentissä. Materiaali käy hyvin myös pihoille eri kohteisiin koristekiveksi ja sokkelin reunuksiin.

KaM 32-64 mm sepeliä käytetään pääasiassa raidesepelinä, mutta se käy hyvin myös pihojen eri
kohteiden koristekivenä ja sokkelin reunuksiin.

Lataa rakentajan maarakennusopas  Maa-ainesmyynti

sepeli
Sepeliä voit hankkia useassa eri raekoossa

Sepelin Hinta

Sepeli on kiviaines, joka hinnoitellaan tonnihinnalla. Kokonaishinta sepelitoimitukselle koostuu tilatusta määrästä sekä rahtimaksusta.

Kun tilaus on tehty, toimituksesta sovitaan asiakkaan kanssa ja se toimitetaan irtokuormana asiakkaan toivomaan kohteeseen.

Sepelin ominaisuudet

Sepeli on yleisnimitys kalliosta tai luonnonkivestä murskatulle ja seulotulle tuotteelle. Sepeli on monikäyttöinen lajike, jossa ei ole lainkaan hienoainetta. Tästä johtuen se on myös vettä läpäisevää. Värivaihtoehtoja sepelin suhteen löytyy useampia, sillä sen väri vaihtelee ottopaikan kallion mukaan. Yleensä se on sekaväristä tai harmaata.

Miksi ostaa kiviaines Kuljetuspolarilta?

Meille on kunnia-asia, että toimittamamme kiviaines on aina ensiluokkaisen laadukasta ja juuri sinun käyttötarkoitukseesi sopivaa. Kun materiaali on valittu, toimitamme sen suoraan pihallesi tai muuhun toivomaasi kohteeseen nopealla aikataululla.

Jos et ole varma, mikä kiviaines soveltuu parhaiten käyttötarkoitukseesi ja kuinka paljon sitä tarvitset, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Meidän tehtävämme on auttaa sinua oikeanlaisen kiviaineksen valinnassa.