Soramurske Kuljetuspolarilta

Soramurske on kiviaines, jonka saat Kuljetuspolarilta joustavasti toimitettuna eri käyttötarkoituksiin. Ota yhteyttä meihin ja tilaa tarpeisiisi soramursketoimitus joko yksityis- tai ammattikäyttöön. Saat toimituksemme perille jopa saman päivän kuluessa itse tilauksesta.

Soramurske, kivi- ja maa-ainesta lähikuvassa maa-aineksen ottopaikalla.
Soramurske on luonnonsorasta koneellisessa murskauksessa saatu kiviaines.

Kerro meille lisätietoja omasta kohteestasi, niin autamme sinua valitsemaan – varmistamme, että kiviaines on laadukasta ja juuri käyttötarkoitukseesi sopivaa. Tarvitsetko apua esimerkiksi tilausmäärien kanssa? Ota meihin yhteyttä, meidän tehtävämme on auttaa sinua kaikissa maarakentamiseen liittyvissä asioissa.

Onko omakotitalon tai vapaa-ajan asunnon rakentaminen ajankohtaista? Lataa rakentajan maarakennusopas.

Soramurske, millaista se on?

Soramurske on luonnonsorasta koneellisessa murskauksessa saatu kiviaines. Materiaalissa voi olla murskaantumattomia, osittain murskautuneita ja kokonaan murskaantuneita kiviä. Tyypillisimpiä raekokoja ovat 0–16 mm, 0–32 mm ja 0–56 mm. Soramursketta käytetään vastaavissa kohteissa kuin kalliomursketta.

SrM 0–16 mm:n soramursketta käytetään pihoilla ja sorateillä pintakerroksena. Mursketta käytetään myös asfalttipohjien tasausmateriaalina ja betonin raaka-aineena.

SrM 0–32 mm:n soramursketta käytetään pihoilla, sorateillä, metsäautoteillä pintakerroksena ja rakennusten pohjilla kantavana kerroksena sekä asfalttipohjien tasausmateriaalina.

SrM 0–56 mm:n soramursketta käytetään pihoilla, sorateillä ja rakennusten pohjilla kantavana kerroksena.

SrT 0–16 mm:n soramurske on savisoramursketta, jota käytetään sorateiden kunnossapitomurskeena.

Soramurskeen toimituksesta

Soramurske on kiviaines, joka hinnoitellaan tonnihinnalla. Kokonaishinta materiaalitoimitukselle muodostuu siten aina tilatusta määrästä sekä rahtimaksusta. Toimitamme soramursketta Oulun, Nivalan, Ylivieskan, Kalajoen ja Kainuun alueille.

Kun olet tehnyt tilauksen, olemme yhteydessä sinuun ja sovimme soramurskeen toimituksesta tarkemmin henkilökohtaisesti kanssasi. Tilaus toimitetaan irtokuormana haluamaasi osoitteeseen. Kivi- ja maa-ainestoimituksemme tunnetaan joustavuudesta, sillä nopeimmillaan se on perillä halutussa kohteessa jopa saman päivän kuluessa tilauksestasi.

Kuljetuspolar palvelee yksityis- ja ammattikohteissa

Me toimitamme soramurskeen sekä muut kiviainekset monipuoliseen viher- ja maarakentamiseen niin yksityis- kuin ammattikohteisiin. Saat meiltä tarvitsemasi hiekat, sorat, mullat, murskeet ja täytemaat. Kysy lisää meiltä, henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan rakentajia kaikkiin palveluihimme liittyvissä kysymyksissä.

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että palvelumme ja toimittamamme maa-aines on aina laadultaan korkealaatuista ja juuri sinun käyttötarkoitukseesi sopivaa. Kun olet valinnut soramurskeen tai minkä tahansa muun haluamasi materiaalin, toimitamme sen suoraan pihallesi joustavalla aikataululla.

Oletko jo tutustunut kattavaan rakentajan maarakennusoppaaseemme? Jos et, lataa se veloituksetta käyttöösi täältä!

Kuljetuspolariin voit tutustua myös Vimeo-kanavalla

Kysy maa-aineksista Kuljetuspolarin ammattilaiselta

Ota yhteyttä