Hanki luonnonkivet Kuljetuspolarilta

Luonnonkivet, kuten muutkin maa-ainekset saat Kuljetuspolarilta kätevästi suoraan pihallesi toimitettuna. Nopeimmillaan meidän toimituksemme on perillä pihallasi jopa saman päivän kuluessa tilauksesta. Kuljetuspolarilta saat ammattitaidolla ja luotettavasti kaikki maarakentamisen palvelut!

Luonnonkivet, maa-ainesta kuvattuna läheltä maa-aineksen ottopaikalla.
Luonnonkivet eli toisin sanoen seulanpääkivet ovat pyöreähköjä kiviä ja ne seulotaan tai välpätään sorasta. 

Ota yhteyttä

Lataa rakentajan maarakennusopas, siinä on hyödyllistä tietoja kaikille rakentajille

Tutustu myös muihin maa-aineksiin

Millaisia luonnonkivet ovat?

Luonnonkivet eli seulanpääkivet ovat pyöreähköjä kiviä ja ne seulotaan tai välpätään sorasta. Tyypillisimmät kivien raekoot ovat 30–50 mm, 50–100 mm ja 100–150 mm. Materiaali hankitaan nimensä mukaisesti luonnosta ja se kestää säätä sekä kulutusta. Pitkäikäisyytensä vuoksi luonnonkivet sopivatkin materiaalina hyvin moneen eri paikkaan ja käyttötarkoitukseen. Luonnonkiveä saatetaan käsitellä esimerkiksi hakkaamalla, hiomalla tai sahaamalla.

Luonnonkivien käyttökohteita

Luonnonkivi on suosittu maa-aines ja sen avulla toteutetaankin kestäviä ratkaisuja niin yksityisiin kuin julkisiin sekä pienempiin että suurempiin kohteisiin. Sitä on perinteisesti käytetty esimerkiksi talojen perustuksissa ilman laastia. Materiaalia näkee yleisesti myös koristekivinä pihan eri kohteissa ja sokkelin reunuksilla. Lisäksi luonnonkivi soveltuu hyvin koristeeksi liikenteen jakajiin ja kiviaitoihin. Materiaalia käytetään myös esimerkiksi mukulakiveyksenä eli kenttäkiveyksenä eri paikoissa, katukiveyksenä nupu- ja noppakivinä tai vaikkapa liuskekivenä esimerkiksi poluilla tai portaissa.

Muistathan kattavan rakentajan maarakennusoppaamme – lataa se veloituksetta käyttöösi täältä!

Katseenvangitsija vai harmoninen kokonaisuus?

Materiaalina luonnonkiveä voi käyttää monipuolisesti, joten se sopiikin hyvin useisiin käyttötarkoituksiin. Se tarjoaa mahdollisuuden upeiden yksityiskohtien ja katseenvangitsijoiden toteuttamiseen esimerkiksi piharakentamisen saralla. Lisäksi se soveltuu hyvin myös luonnonmukaiseen maarakentamiseen, jossa sen rooli on olla merkittävä osa harmonista kokonaisuutta.

Siitä on toteutettu esimerkiksi kivimuureja, kivipuutarhoja, portaita, erilaisia kiveyksiä tai sillä on reunustettu istutusalueita.

Materiaalin toimituksesta

Toimitamme luonnonkivet Oulun, Nivalan, Ylivieskan, Kalajoen ja Kainuun alueille. Sen jälkeen, kun olet tehnyt tilauksen, toimituksesta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti ja materiaali toimitetaan haluttuun kohteeseen. Nopeimmillaan toimitus on perillä pihallasi saman päivän kuluessa tilauksesta.

Tarvitsetko apua esimerkiksi tilausmäärien kanssa? Ota meihin yhteyttä, autamme sinua mielellämme kaikissa maarakentamiseen liittyvissä asioissa. Toteutetaan yhdessä vaikuttava luonnonkivi-ratkaisu.

Kuljetuspolar toimittaa luonnonkivet

Me toimitamme luonnonkivet sekä muut maa-ainekset monipuoliseen viher- ja maarakentamiseen niin yksityis- kuin ammattikohteisiin. Saat meiltä tarvitsemasi hiekat, sorat, mullat, murskeet ja täytemaat. Kysy lisää meiltä, henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikkiin rakentajan palveluihimme ja kivi-ja maa-aineksiin liittyvissä kysymyksissä.

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että palvelumme ja toimittamamme maa-aines on aina laadultaan huippuluokkaa ja juuri sinun käyttötarkoitukseesi sopivaa. Kun olet valinnut luonnonkivet tai minkä tahansa muun haluamasi materiaalin, toimitamme sen suoraan pihallesi joustavalla aikataululla.

Kuljetuspolariin voit tutustua myös Vimeo-kanavalla

Kysy maa-aineksista Kuljetuspolarin ammattilaiselta

Ota yhteyttä