Tilaa louhe Kuljetuspolarilta

Louhe ja muut kiviainekset varmasti perille toivottuun kohteeseen! Kuljetuspolarilla on pitkä kokemus eri kiviaineksista ja niiden toimittamisesta. Se tekeekin meistä varman toimijan ja aina luotettavan yhteistyökumppanin.

Mitä materiaalia juuri sinä tarvitset? Entä mikä on valitsemasi kiviaineksen käyttötarkoitus? Kerro meille lisätietoja kohteestasi, niin autamme sinua valinnassasi. Varmistamme, että materiaali on laadukasta ja sinun käyttötarkoitustasi varten sopivaa. Seuraavaksi toimitamme sen suoraan pihallesi sovitusti joustavilla toimitusajoilla.

Toimitamme louhetta ja muita kiviaineksia kaikenlaiseen viher- ja maarakentamiseen sekä yksityis- että ammattikäyttöön. Muistathan, että henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikissa palveluihimme liittyvissä kysymyksissäsi. Kuljetuspolarilta saat ammattitaidolla ja luotettavasti kaikki maarakentamisen palvelut!

Louhe, kiviainesta kuvattuna ottopaikalla.
Louhe on irrotettua kiviainesta, jota saadaan kalliosta räjäyttämällä. Sen jälkeen siitä murskataan koneellisesti erikokoisia kalliomurskeita.

Esittelyssä louhe

Louhe on irrotettua kiviainesta, jota saadaan kalliosta räjäyttämällä. Sen jälkeen siitä murskataan koneellisesti erikokoisia kalliomurskeita. Louheen väri ja lujuus vaihtelevat ottopaikkakohtaisesti. Sen väreinä esiintyy esimerkiksi mustaa, harmaata ja punaharmaata.

Louhetta käytetään muun muassa teiden ja rakennusten pohjatöihin, aallonmurtajiin sekä erilaisiin luiskiin estämään maan vyörymistä ja rapautumista. Materiaalia käytetäänkin yleisemmin kaikissa sellaisissa paikoissa, joissa tarvitaan kantavuutta.

Toisin sanoen louhe soveltuu hyvin järeämpään rakentamiseen, mutta kiviainesta voidaan käyttää myös koristekivinä erilaisissa kohteissa pihoilla ja aidoissa.

Kiviaineksen hinnasta ja toimituksesta

Louhe hinnoitellaan tonnihinnalla. Kokonaishinta toimitukselle muodostuu aina tilatusta määrästä sekä rahtimaksusta. Kun olet tehnyt tilauksen, toimituksesta sovitaan henkilökohtaisesti kanssasi. Sen jälkeen tilauksesi toimitetaan irtokuormana mahdollisimman pian haluamaasi kohteeseen. Nopeimmillaan toimituksemme on perillä pihallasi jopa saman päivän kuluessa itse tilauksesta.

Jos olet epävarma tilatun materiaalin määrästä tai jostakin muusta asiasta, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Autamme sinua aina mielellämme maarakentamiseen liittyvissä kysymyksissäsi.

Miksi kannattaa ostaa louhetta Kuljetuspolarilta?

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että toimittamamme kiviaines on aina laadultaan huippuluokkaa ja juuri sinun käyttötarkoitukseesi sopivaa. Meiltä saat tarvitsemasi hiekat, sorat, mullat, murskeet ja täytemaat.

Kun olet valinnut louhen tai minkä tahansa muun materiaalin, toimitamme sen suoraan pihallesi joustavalla aikataululla. Toimitamme materiaalin luotettavasti niin yksityisiin kuin julkisiin sekä pienempiin ja suurempiin kohteisiin.

Jos et ole varma, mikä materiaali soveltuu parhaiten käyttötarkoitukseesi ja kuinka paljon sitä tarvitset, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Meidän tehtävämme on auttaa sinua oikeanlaisen materiaalin valinnassa.

Kuljetuspolarin Vimeo-kanava

Kysy maa-aineksista Kuljetuspolarin ammattilaiselta

Ota yhteyttä