Tavaraliikenne

Kuljetuspolar hallitsee logistiikan

Olemme erikoistuneet etenkin teollisuuden raskaiden tuotteiden sekä monipuolisten rakennuselementtien ja -tarvikkeiden kuljettamiseen. Kalustomme pitää sisällään vaihtoehdot ylikorkeiden ja -leveiden tavaroiden kuljetukseen unohtamatta yhteistyökumppaniemme kautta saatavia ajoneuvoja liikenteen ohjaukseen. Lisäksi kuljetamme kappaletavaraa yksittäisinä kuljetuksina ja rahtisopimuksilla. Toimialuettamme on koko Suomi sekä Ruotsi ja Norja. Tavaraliikenne: kysy Kuljetuspolarilta joustava rahtisopimus.

Kuljetuskalustomme tarjoaa kattavan valikoiman vaihtoehtoja, joilla hoituvat suuremmatkin kuljetustarpeet eri puolelle Suomea. Oman kalustomme lisäksi pystymme hyödyntämään joustavasti yhteistyöverkostoamme, joka mahdollistaa tehokkaan logistiikan muun muassa erikoiskuljetusten osalta. Tavaraliikenne: pyydä tarjous ammattilaisiltamme.

Tavaraliikenne hoituu kauttamme

Kuljetuspolar on tavara- ja rahtiliikenteen ammattilainen ja kuljetuskalustoamme voit nähdä liikkuvan teillä ympäri Suomen. Meillä on kymmenien vuosien kokemus erilaisiin kuljetustarpeisiin vastaamisesta laadukkaalla ja asiakkaan tarpeet huomioivalla tavalla. Käytössämme on sekä katettua että avointa kuljetuskalustoa.

Esimerkiksi betonielementtitehtaat Ylitorniolta, Oulusta, Raahesta, Vaalasta, Kärsämäeltä ja Haapajärveltä ovat jo vuosikausia luottaneet palveluihimme. Kuljetamme betonielementtejä jatkuvalla kuljetusvirralla Oulun talousalueelle ja Etelä-Suomeen – luonnollisesti paluukuormana kuljetamme sieltä tavaraa Oulun ja Lapin korkeuksille asti.

Avokalustolla suoritettavilla kuljetuksilla palvelemme etenkin vaativan teollisuuden tarpeita. Kuljetamme vaikkapa teräsrakenteita, putkia, muita rakenteita ja osia sekä kappaletavaraa – oikeastaan mitä tahansa kuljetettavaa, mikä ei vaadi suojattua kapellikalustoa. Kuljetettavat kuormat ovat pituudeltaan toisinaan jopa yli 30 metriä.

Erikoiskuljetustoimeksiannot koskevat usein erityisen leveitä, pitkiä tai korkeita kuljetuksia, hoidamme niihin tarvittavat viranomaisluvat ja varoitusautot. Suuremmissa ja painavammissa kuljetuksissa tai konekuljetuksissa hyödynnämme erinomaista yhteistyöverkostoamme.

Kuljetuskalusto

Kapelliyhdistelmät (katot aukeavia)

  • 5 kpl TPV-yhdistelmä, 40–44 tn
  • 1 kpl B-linkkiyhdistelmä, 40 tn
  • 1 kpl PPV, Pokka, 30 tn
  • 1 kpl PPV, Meka, 32 tn

Avoyhdistelmät

  • 12 kpl vetoautoja
  • 8 kpl puoliperävaunuja
  • 3 kpl välivaunuja, joista yksi 4-akselinen (lavapit. 10,5 m)
  • 2 kpl puoliperävaunuja (1-jatko)
  • 2 kpl puoliperävaunuja (2-jatko)
  • 2 kpl allasvaunuja

Käänny puoleemme esimerkiksi seuraavissa kuljetuspalveluihin liittyvissä toimeksiannoissa

Vuodesta 1964 lähtien, tavaraliikenne ja paljon muuta

Monipuolinen tavaraliikenne hoituu Kuljetuspolarin avulla joustavasti ja luotettavasti –tilauksesta toimitusosoitteeseen asti. Apunasi on kuljetusten tilaamisessa ja logistiikan suunnittelussa rautainen ammattitaitomme. Tavaraliikenne, ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous kuljetustarpeisiisi.

Kuljetuspolar Oy on kokenut ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani tavara- ja rahtiliikenteen saralla. Vuonna 1964 perustettu yrityksemme on historiansa ajan satsannut merkittävästi kokonaisvaltaiseen asiakaspalveluun ja korkeaan laatuun kaikissa kuljetuspalveluiden ja logistiikan vaiheissa.