Singeli, luotettavasti Kuljetuspolarilta

Singeli on maa-aines, jota Kuljetuspolar toimittaa joustavasti ja luotettavasti sovittuun kohteeseen ja erilaisiin tarpeisiin. Ota yhteyttä ja tilaa meiltä singelitoimitus joko yksityis- tai ammattikäyttöön. Saat toimituksemme perille jopa saman päivän kuluessa itse tilauksesta.

Singeli, kivi- ja maa-ainesta kuvattuna  maa-aineksen ottopaikassa.
Singeli on luonnon pyöristämää pienikokoista kiveä, joka on seulottu sorasta siten, ettei siinä ole lainkaan hienoa sora-ainesta.

Kerro meille lisätietoja kohteestasi, niin autamme sinua valitsemaan – varmistamme, että kiviaines on laadukasta ja juuri käyttötarkoitukseesi sopivaa. Ota yhteyttä ammattitaitoiseen tiimiimme.

Voit ladata myös käyttöösi rakentajan maarakennusoppaan. Se on veloitukseton ja toimii jokaisen omakotitaloa, vapaa-ajan asuntoa tai mökkiä rakentavan tukena.

Millaista singeli on ja missä sitä käytetään

Singeli on luonnon pyöristämää pienikokoista kiveä, joka on seulottu sorasta siten, ettei siinä ole lainkaan hienoa sora-ainesta. Sen tyypillisimmät raekoot ovat 3–6 mm, 8–16 mm tai 16–32 mm. Singeli, samoin kuin Sepeli, ei tiivisty ajan kuluessa.

Singeliä käytetään yksityisissä rakennuskohteissa esimerkiksi koristekivinä pihan eri kohteissa ja sokkelin reunuksilla. Kiviaines soveltuu hyvin myös salaojiin ja rakennuksen pohjien kapillaarikatkokerroksiin. Julkisissa kohteissa se on tuttu materiaali koristekivenä ja sokkelin reunuksilla. Esimerkiksi koiratarhat käyttävät materiaalia, koska se on pyöreää eikä vahingoita koirien tassuja. Ennen singeliä käytettiin yleisesti betoniteollisuuden raaka-aineena.

Singeli on tyylikkään näköinen rakennusmateriaali, etenkin sateella kivien eri värit tulevat näkyviin. Se sopiikin mainiosti kohteisiin, joita halutaan koristella. Ja siinähän onkin lopulta vain mielikuvitus rajana.

Maa-aineksen toimituksesta

Kuljetuspolar toimittaa singeliä Oulun ja Kainuun alueille. Singeli hinnoitellaan tonnihinnalla, kokonaishinta toimitukselle muodostuu aina tilatusta määrästä sekä rahtimaksusta.

Kun teet meille tilauksen, kiviaineksen toimituksesta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti ja materiaali toimitetaan sovitulla toimitusajalla haluttuun kohteeseen. Tilauksesi on nopeimmillaan perillä halutussa kohteessa jopa saman päivän kuluessa tilauksesta.

Me toimitamme singelin, kuten muutkin kiviainekset, monipuolisesti viher- ja maarakentamiseen niin yksityis- kuin ammattikohteisiin. Saat meiltä tarvitsemasi hiekat, sorat, mullat, murskeet ja täytemaat. Pitkän kokemuksemme ja vahvan ammattitaitomme turvin olemme luotettava kumppani kaikissa maarakentamisen palveluissa.

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että palvelumme ja toimittamamme kiviaines on aina laadultaan huippuluokkaa ja juuri sinun käyttötarkoitukseesi sopivaa.

Kysy meiltä, me autamme

Jos tarvitset apua singelin tilauksessa, vaikkapa tilausmäärien kanssa, ota meihin yhteyttä. Me autamme sinua mielellämme kaikissa maarakentamiseen liittyvissä asioissa. Tehdään unelmistasi totta ja toteutetaan yhdessä haluamasi kohde.

Kerro meille, mihin tarkoitukseen tarvitset kiviainesta, niin me opastamme sen valinnassa. Varmistamme, että kiviaines on laadukasta ja juuri sinun käyttötarkoitukseesi sopivaa. Sen jälkeen toimitamme sen suoraan pihallesi ripeillä toimitusajoilla.

Hyödynnä myös kätevää Rakentajan maarakennusopastamme, voit ladata sen veloituksetta täältä.

Kuljetuspolariin voit tutustua myös Vimeo-kanavalla

Kysy maa-aineksista Kuljetuspolarin ammattilaiselta

Ota yhteyttä