Seulanpääkivet saat Kuljetuspolarilta

Mitä ovat seulanpääkivet? Ne ovat luonnon pyöristämiä pyöreähköjä kiviä ja ne seulotaan tai välpätään eli erotellaan sorasta. Yleisimmät seulanpääkivien raekoot käsittävät 30–50-, 50–100- ja 100–150-millimetriset kivet. Seulanpääkiviä voidaan käsitellä ja jatkotyöstää käyttötarkoituksesta riippuen muun muassa hakkaamalla, hiomalla tai sahaamalla.

Seulanpääkivet sopivat kestävyytensä vuoksi oivallisesti useaan eri käyttötarkoitukseen ja ne ovatkin rakentajien suosimaa maa-ainesta esimerkiksi erityyppisessä piha- ja viherrakentamisessa. Monia miellyttää materiaalissa sen monipuolisuus – luonnonmukaisuudesta puhumattakaan.

Seulanpääkivet ovat luonnon pyöristämiä kiviä. Lähikuva seulanpääkivistä.
Seulanpäänkivet eli luonnonkivet ovat luonnon pyöristämiä kiviä. Ne seulotaan tai välpätään sorasta.

Seulanpääkivet – käyttökohteita

Seulanpääkivet ovat monen rakentajan valinta etenkin pihaan ja puutarhaan. Seulanpääkiviä voidaan käyttää tontin rakennusten perustuksissa ilman laastia, jolloin esimerkiksi omakotitalon tai autotallin ilmeeseen saadaan lisää persoonallisuutta. Seulanpääkivet toimivat myös koristekivinä eri paikoissa piha-alueella ja puutarhoissa ja sokkelin reunuksilla. Tätä maa- ja kiviainesta näkeekin niin kiveyksissä, pihalle toteutettavissa kivimuureissa, tontin maisemointiratkaisuissa kuin erilaisissa rajauksissa.

Edellä mainittujen lisäksi seulanpääkiviä näkee käytettävän liikenteen jakajissa ja kiviaitojen materiaalina. Sitä hyödynnetään myös mukulakiveyksenä (kenttäkiveys) eri paikoissa, katukiveyksenä tai esimerkiksi liuskekivenä muun muassa poluilla tai portaissa. Kun seulanpääkiviä käytetään nupu- ja noppakivinä, saadaan rakennustontille loihdittua vaikka upeita ja ryhdikkäitä kulkuväyliä. Sillä voidaan myös reunustaa kauniisti esimerkiksi pihan ja/tai puutarhan istutusalueita.

Muistathan hyödyntää kattavaa Rakentajan maarakennusopastamme – lataa se veloituksetta käyttöösi täältä!

Asiaa seulanpääkivien toimituksesta

Aivan kuten muutkin kivi- ja maa-ainekset, saat myös seulanpääkivet Kuljetuspolarilta helposti suoraan pihallesi toimitettuna. Nopeimmillaan meidän toimituksemme on perillä osoitteessasi jopa saman päivän kuluessa varsinaisesta tilauksesta. Kuljetuspolarilta saat lähes 60 vuoden kokemuksella kaikki maarakentamisen palvelut. Valitse rakentajana se laajuus, kuinka autamme sinua maarakentamisen saralla.

Toimitamme seulanpääkivet Oulun, Nivalan, Ylivieskan, Kalajoen ja Kainuun alueille. Sen jälkeen, kun olet tehnyt tilauksen, maa-ainestoimituksesta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti ja materiaali toimitetaan haluttuun kohteeseen. 

Tarvitsetko apua esimerkiksi tilausmäärien kanssa? Ota meihin yhteyttä, autamme sinua mielellämme kaikissa maarakentamiseen liittyvissä asioissa. Toteutetaan yhdessä vaikuttava ratkaisu.

Me toimitamme kivi- ja maa-ainekset monipuoliseen viher- ja maarakentamiseen sekä yksityis- että ammattikohteisiin. Meiltä saat tarvitsemasi hiekat, sorat, mullat, murskeet ja täytemaat. Kysy lisää meiltä, henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikkiin palveluihimme liittyvissä kysymyksissä.

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että palvelumme ja toimittamamme maa-aines on aina korkealaatuista ja juuri sinun käyttötarkoitukseesi sopivaa. Kun olet valinnut seulanpääkivet tai minkä tahansa muun haluamasi materiaalin, toimitamme sen suoraan koti- tai mökkitontillesi joustavalla aikataululla.

Nopeimmillaan maa-ainestoimitus on perillä pihallasi saman päivän kuluessa tilauksesta.

Tutustu myös muihin kivi- ja maa-aineksiin

Tämä sivu käsitteli seulanpääkiviä. Voit tutustua verkkosivuillamme myös muihin kivi- ja maa-aineksiin. Lisätietoja niistä ja maarakentamisen palveluistamme saat myös auttavaiselta henkilökunnaltamme. Kuljetuspolarilaisten motto kuuluu seuraavasti: ”Vahvan, oikein suunnitellun ja rakennetun perustuksen päälle on turvallista rakentaa elämäsi suurin sijoitus.” 

Rakentajan kannattaa ottaa mukaan heti rakentamisen suunnitteluvaiheessa sellainen ammattilainen, joka tuntee hyvin paikalliset tonttiolosuhteet. Käytännönläheinen vinkki: pyydä ammattilaiselta arvio kustannuksista jo hyvissä ajoin ennen tonttisi hankkimista. Tällöin vältytään odottamattomilta yllätyksiltä perustamiskustannuksissa. 

Kysy maa-aineksista Kuljetuspolarin ammattilaiselta

Ota yhteyttä