Rahtikuljetus, meiltä minne vaan

Kuljetuspolarilta saat rahtikuljetukset yksittäisinä kuljetuksina tarpeesi mukaan tai kattavilla rahtisopimuksilla. Rahtikuljetus – kuljetusaluettamme on koko Suomi sekä Ruotsi ja Norja. Voit kääntyä puoleemme rahtikuljetuksiin liittyvissä asioissa. Muista myös muut kuljetuspalveluihimme liittyvät toimeksiannot.

Voimme sanoa reilusti yli 50 vuoden kokemuksella, että olemme rahtikuljetusten ammattilaisia. Kuljetuskalustoamme voit nähdä liikkuvan eri puolilla Suomea. Asiakkaidemme rahtikuljetuksiin vastaamme sekä katetulla että avoimella kuljetuskalustolla. Tutustu kuljetuskalustoomme tarkemmin Tavaraliikenne-sivulla.

Kuljetuspalveluihimme liittyviä toimeksiantoja

Rahtikuljetus, ammattilaisemme osaavat homman

Risto Hyrkäs
myynti, ajojärjestely ja laskutus
p. 020 144 6341
risto.hyrkas@kuljetuspolar.fi

Teppo Järvenpää
ajojärjestely
p. 020 144 6342
teppo.jarvenpaa@kuljetuspolar.fi

Tarkemmat yhteystiedot palveluittain ja alueittain

Vakaata kuljetuspalvelua jo vuodesta 1964

Rahtikuljetus on yksi monipuolisista kuljetuspalveluistamme. Kuljetuspolarin avulla kuljetukset hoituvat joustavasti ja luotettavasti – tilauksesta sovitusti juuri siihen toimitusosoitteeseen asti, jonne olet kuljetettavan rahdin tilannut. Meidän huoleksemme voit jättää logistiikan hoitamisen kokonaisuudessaan heti ensimmäisestä yhteydenotostasi lähtien. Kuljetusten tilaamisessa ja suunnittelussa käytössäsi on kokeneen henkilöstömme ammattitaito. Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous omiin kuljetustarpeisiisi.

Kuljetuspolar Oy on varma valinta yhteistyökumppaniksesi rahtikuljetuksiin liittyvissä toimeksiannoissa. Vuonna 1964 perustettu yrityksemme on historiansa ajan satsannut merkittävästi kattavaan asiakaspalveluun ja korkeaan laatuun kaikissa kuljetuspalveluiden vaiheissa.

Huolellisesti ja joustavasti toteutettu kuljetuspalvelumme takaa sen, että voit keskittyä omaan tekemiseesi ilman ylimääräistä huolehtimista kuljetusten hoitumisesta. Pystymme reagoimaan mahdollisimman joustavasti kuljetustilaukseesi.

Meidän kuljetuspalveluihimme luotetaan

Kuljetuspolar on rahtikuljetusten ammattilainen. Meillä on vuosikymmenien kokemus erilaisiin kuljetustarpeisiin vastaamisesta laadukkaalla ja asiakkaan tarpeet huomioivalla tavalla. Käytössämme on sekä katettua että avointa kuljetuskalustoa. Tutustu kuljetuskalustoomme Tavaraliikenne-sivulla.

Muun muassa betonielementtitehtaat ovat jo vuosikausia kääntyneet puoleemme. Kuljetamme betonielementtejä säännöllisellä kuljetusvirralla Oulun talousalueelle ja Etelä-Suomeen – ja totta kai paluukuormana kuljetamme sieltä tavaraa Oulun ja Lapin leveyksille saakka.

Avokalustolla suoritettavilla kuljetuksilla palvelemme etenkin vaativan teollisuuden tarpeita. Kuljetamme esimerkiksi teräsrakenteita, putkia, muita rakenteita ja osia sekä kappaletavaraa – oikeastaan mitä tahansa kuljetettavaa, mikä ei vaadi suojattua kapellikalustoa. Kuljetettavat kuormat ovat pituudeltaan toisinaan jopa yli 30 metriä.

Erikoiskuljetustoimeksiannot koskevat usein erityisen leveitä, pitkiä tai korkeita kuljetuksia, hoidamme niihin tarvittavat viranomaisluvat ja varoitusautot. Suuremmissa ja painavammissa kuljetuksissa tai konekuljetuksissa hyödynnämme kattavaa yhteistyöverkostoamme.

Rahtikuljetus, ota yhteyttä ammattilaisiimme

Tilaa Kuljetuspolarilta rahtikuljetus! Ota yhteyttä ammattilaisiimme, niin suunnitellaan yhdessä yrityksesi logistiikkatarpeet kuntoon. Rahtikuljetus: katso tarkemmat yhteystiedot palveluittain ja alueittain.