Kuljetuskalusto, laadukasta palvelua kuljetuksiisi

Kuljetuspolariin voit luottaa tavara- ja rahtiliikenteen ammattilaisena – yrityksellämme on takana laadukkaiden kuljetuspalveluiden tarjoamista reilusti yli 50 vuoden edestä. Kuljetuskalustomme on monelle tuttu näky eri puolella Suomen tieverkostoa. Se onkin osaltaan merkki siitä, että kuljetuksiimme luotetaan. Kuljetusaluettamme on koko Suomi sekä Ruotsi ja Norja.

Asiakkaidemme kuljetustarpeisiin tarjoamme sekä katettua että avointa kuljetuskalustoa. Erikoiskuljetuksissa, erityisen vaativissa kuljetuksissa ja liikenteen ohjauksessa asiakkaidemme käytettävissä on monipuolinen ja joustava yhteistyöverkostomme. Tutustu tällä sivulla kuljetuskalustoomme tarkemmin ja kysy tarvittaessa lisätietoja kuljetuspalveluista vastaavilta ammattilaisiltamme.

Ammattilaisemme auttavat kuljetuksiin liittyvissä tarpeissasi

Risto Hyrkäs
myynti, ajojärjestely ja laskutus
p. 020 144 6341
risto.hyrkas@kuljetuspolar.fi

Teppo Järvenpää
ajojärjestely
p. 020 144 6342
teppo.jarvenpaa@kuljetuspolar.fi

Tarkemmat yhteystiedot palveluittain ja alueittain

Kuljetuskalusto, tutustu vaihtoehtoihin

Kapelliyhdistelmät (katot aukeavia)

  • 5 kpl TPV-yhdistelmä, 40–44 tn
  • 1 kpl B-linkkiyhdistelmä, 40 tn
  • 1 kpl PPV, Pokka, 30 tn
  • 1 kpl PPV, Meka, 32 tn

Avoyhdistelmät

  • 12 kpl vetoautoja
  • 8 kpl puoliperävaunuja
  • 3 kpl välivaunuja, joista yksi 4-akselinen (lavapit. 10,5 m)
  • 2 kpl puoliperävaunuja (1-jatko)
  • 2 kpl puoliperävaunuja (2-jatko)
  • 2 kpl allasvaunuja

Kuljetuspalveluihimme liittyviä toimeksiantoja ovat

Kuljetuspalveluja vuodesta 1964

Kuljetuspolar on muun muassa kappaletavarakuljetusten ja rahtikuljetusten ammattilainen. Meillä on vuosikymmenien kokemus asiakkaidemme erilaisiin kuljetustarpeisiin vastaamisesta laadukkaalla ja kulloisetkin kuljetustarpeet huomioivalla tavalla.

Esimerkiksi betonielementtitehtaat ovat jo pitkän aikaa kääntyneet puoleemme. Kuljetamme betonielementtejä säännöllisesti etenkin Oulun talousalueelle ja Etelä-Suomeen – tietenkin paluukuormana kuljetamme sieltä tavaraa Oulun ja Lapin leveyksille saakka.

Avokalustolla suoritettavilla kuljetuksilla palvelemme varsinkin vaativan teollisuuden tarpeita. Matkassamme kulkee muun muassa teräsrakenteita, putkia, muita rakenteita ja osia sekä kappaletavaraa – oikeastaan mitä tahansa kuljetettavaa, mikä ei vaadi suojattua kapellikalustoa. Kuljetettavat kuormat ovat pituudeltaan joskus jopa yli 30 metriä.

Erikoiskuljetustoimeksiannot koskevat usein erityisen leveitä, pitkiä tai korkeita kuljetuksia, hoidamme niihin tarvittavat viranomaisluvat ja varoitusautot. Suuremmissa ja painavammissa kuljetuksissa tai konekuljetuksissa sekä liikenteen ohjauksessa hyödynnämme laajaa ja joustavaa yhteistyöverkostoamme.

Kuljetuskalusto: tarkemmat yhteystiedot palveluittain ja alueittain