Kappaletavarakuljetus, meiltä ratkaisu vaativaan logistiikkaan

Kuljetamme kappaletavaraa yksittäisinä kuljetuksina ja rahtisopimuksilla. Toimialuettamme on koko Suomi sekä Ruotsi ja Norja. Kappaletavarakuljetus: kysy Kuljetuspolarilta joustava rahtisopimus. Kappaletavarakuljetusten lisäksi me Kuljetuspolarilla hoidamme muun muassa monipuolisesti erilaisten rakennuselementtien ja -tarvikkeiden sekä teollisuuden raskaiden tuotteiden kuljetuksia.

Kappaletavarakuljetus: käänny puoleemme tässä asiassa ja muista myös muut kuljetuspalveluihin liittyvät toimeksiannot.

  • Rahtikuljetus
  • Leveä kuljetus
  • Ylileveä kuljetus
  • Korkea kuljetus
  • Erikoiskuljetukset
  • Liikenteen ohjaus

Kappaletavarakuljetus, ota meihin suoraan yhteyttä

Risto Hyrkäs
myynti, ajojärjestely ja laskutus
p. 020 144 6341
risto.hyrkas@kuljetuspolar.fi

Teppo Järvenpää
ajojärjestely
p. 020 144 6342
teppo.jarvenpaa@kuljetuspolar.fi

Tarkemmat yhteystiedot palveluittain ja alueittain

Kuljetuksia vuodesta 1964

Kappaletavarakuljetus on yksi monipuolisista kuljetuspalveluistamme. Kuljetuspolarin avulla logistiikka hoituu joustavasti ja luotettavasti – tilauksesta toimitusosoitteeseen asti. Apunasi on kuljetusten tilaamisessa ja suunnittelussa rautainen ammattitaitomme. Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous omiin kuljetustarpeisiisi.

Kuljetuspolar Oy on varma valinta sekä ammattitaitoinen yhteistyökumppani tavara- ja rahtiliikenteen saralla. Vuonna 1964 perustettu yrityksemme on historiansa ajan satsannut merkittävästi kokonaisvaltaiseen asiakaspalveluun ja korkeaan laatuun kaikissa kuljetuspalveluiden ja logistiikan vaiheissa. 

Huolellisesti ja joustavasti toteutettu kuljetuspalvelumme takaa sen, että voit keskittyä omaan tekemiseesi ilman ylimääräistä huolehtimista logistiikan hoitumisesta. Meistä saat luotettavan kumppanin kuljetuksillesi.

Ota yhteyttä ammattilaisiimme

Kuljetuspolarilta Kappaletavarakuljetus. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, niin suunnitellaan yhdessä yrityksesi logistiikkatarpeet kuntoon.

Kappaletavarakuljetus hoituu kauttamme

Kuljetuspolar on kappaletavarakuljetusten ammattilainen ja kuljetuskalustoamme voit nähdä liikkuvan teillä ympäri Suomen. Meillä on vuosikymmenien kokemus erilaisiin kuljetustarpeisiin vastaamisesta laadukkaalla ja asiakkaan tarpeet huomioivalla tavalla. Käytössämme on sekä katettua että avointa kuljetuskalustoa. Tutustu kuljetuskalustoomme tarkemmin Tavaraliikenne-sivulla.

Muun muassa betonielementtitehtaat ovat jo vuosikausia luottaneet meihin. Kuljetamme betonielementtejä jatkuvalla kuljetusvirralla Oulun talousalueelle ja Etelä-Suomeen – ja totta kai paluukuormana kuljetamme sieltä tavaraa Oulun ja Lapin leveyksille saakka.

Avokalustolla suoritettavilla kuljetuksilla palvelemme etenkin vaativan teollisuuden tarpeita. Kuljetamme esimerkiksi teräsrakenteita, putkia, muita rakenteita ja osia sekä kappaletavaraa – oikeastaan mitä tahansa kuljetettavaa, mikä ei vaadi suojattua kapellikalustoa. Kuljetettavat kuormat ovat pituudeltaan toisinaan jopa yli 30 metriä.

Erikoiskuljetustoimeksiannot koskevat usein erityisen leveitä, pitkiä tai korkeita kuljetuksia, hoidamme niihin tarvittavat viranomaisluvat ja varoitusautot. Suuremmissa ja painavammissa kuljetuksissa tai konekuljetuksissa hyödynnämme kattavaa yhteistyöverkostoamme.

Kappaletavarakuljetus: katso tarkemmat yhteystiedot palveluittain ja alueittain