Maarakennus, vaadi ammattitaitoa projektiisi

Maarakennus vaatii todella osaamista ja kokonaisuuden hallintaa, muuten kustannukset voivat karata helposti käsistä. Siinä tapauksessa muutenkin stressiä aiheuttava rakennusprojekti on entistäkin kimurantimpi. Alaa tuntematon rakentaja saattaa kääntyä kokemattoman toimijan puoleen katteettomien lupausten tai nopeiden kustannussäästöjen toivossa.

Omakotitalon rakentaminen ei ole mikään 15 minuutin pikainen päätös, vaan tämä monen suomalaisen unelma vaatii toteutuakseen lähes aina pitkäjänteisen suunnitelman niin rahoituksen kuin muunkin elämäntilanteen mukaan, puhumattakaan rakentamiseen liittyvästä lainsäädännöstä. Maarakennus – kunnon pohja elämäsi tärkeimmälle sijoitukselle.

Lataa rakentajan maarakennusopas

Maarakennus: perustuksista kukkapenkin ehostukseen

Kun on aika aloittaa maarakennustyöt, on hyvä valita toimialalta pitkän linjan kokemuksen omaava pioneeri. Kuljetuspolar on palveleva asiantuntijasi omakotitalon rakennusprojektissa. Meiltä järjestyvät kaikki tarvitsemasi kodinrakentamisen maanrakennustyöt kokonaisurakalla tai yksikköhinnoin – maarakennus, kysy tarkemmin henkilökunnaltamme!

Meiltä saat tarvitsemasi kivi- ja maa-aineksen: talon perustuksista kukkapenkin ehostukseen. Ja kaikkeen siltä väliltä. Toimitamme ainekset monipuolisesti viher- ja maarakentamiseen: kysy meiltä, niin autamme hiekkojen, sorien, multien kuin murskeidenkin kanssa – muista myös täytemaat.

Pohja elämäsi tärkeimmälle sijoitukselle

Voimme auttaa sinua esimerkiksi omakotitaloon liittyvissä maarakennustöissä. Mikäli haluat, saat meiltä valmiiksi asennettuna putkitukset, viemärit, sadevesijärjestelmät, tiivistykset, salaojat, konetyöt ja sisätäytöt – sokkelivalmiin pohjan haaveiden mukaiselle omakotitalolle. Voit myös tilata meiltä ainoastaan konetyöt ja materiaalit tai kevyimmillään pelkästään materiaalit.

Halutessasi huolehdimme nosturiautot esimerkiksi kattoristikoiden nostoon ja vaihtolavat rakennusjätettä varten. Rakennusprojektin loppuvaiheessa koneenkuljettajamme viimeistelevät pihasi istutuksia vaille valmiiksi. Maarakennus: sinä voit valita, missä laajuudessa olemme asiantuntijasi rakentamassa pohjaa elämäsi tärkeimmälle sijoitukselle.

Kokonaisvaltaisuutta vuodesta 1964 lähtien

Kuljetuspolar Oy on kokenut ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani maarakennuksen ja tavaraliikenteen toimialoilla. Vuonna 1964 perustettu yrityksemme on historiansa ajan satsannut merkittävästi kokonaisvaltaiseen asiakaspalveluun ja korkeaan laatuun kaikissa toimituksen vaiheissa.

Kuljetuspolarilla on Rakentamisen Laatu RALA ry:n auditoima laatujärjestelmä – puolueettoman ja läpinäkyvän organisaation taustalla on 15 kiinteistö- ja rakennusalan järjestöä. RALA on myöntänyt Kuljetuspolarille sekä RALA-sertifikaatin että RALA-pätevyystodistuksen. Kuljetuspolarin laadun varmistamiseen ja jatkuvaan kehittämiseen osallistuvat koko henkilöstö ja kuljetusyrittäjät.

Kuljetuspolar toimii kestävän kehityksen periaatteiden mukaan minimoiden toiminnasta syntyvät ympäristövaikutukset. Yhtiö esimerkiksi kierrättää rakentamisen ja urakoinnin aikana syntyvät jätteet.

Veloitukseton maarakennusopas käytössäsi

Lataa veloituksessa käyttöösi rakentajan maarakennusopas. Omakotitalon rakentaminen on suuri hanke, jossa eteen voi tulla monenlaisia kysymyksiä, usein erityisesti maarakentamiseen liittyen. Siksi kokosimme avuksesi maarakennusoppaan, joka vastaa yleisimpiin mieltä askarruttaviin asioihin.

Täytä oheinen lomake ja lataa opas veloituksetta. Toimitamme latauslinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos pohtimasi asia ei löydy oppaasta, ota meihin yhteyttä.

Maarakennus, kivi- ja maa-ainekset tonnihinnalla

Kivi- ja maa-ainekset hinnoitellaan pääasiassa tonnihinnalla. Kokonaishinta materiaalitoimitukselle muodostuu siis aina tilatusta määrästä sekä rahtimaksusta. Toimitamme kivi- ja maa-aineksia luotettavasti ja joustavalla aikataululla Ouluun ympäryskuntineen, Oulun eteläisten jokilaaksojen ja Kainuun alueille.

Kerro meille, mihin tarkoitukseen tarvitset kivi- tai maa-ainesta, niin me opastamme sen valinnassa. Ota yhteyttä – maarakennus – ammattilaisiimme kaikissa maarakentamiseen liittyvissä kysymyksissäsi, palvelemme sinua mielellämme.

Maanrakennus, Kuljetuspolar on maarakentamisen asiantuntija. Ota yhteyttä ammattilaisiimme, niin toteutetaan yhdessä kunnon pohja elämäsi tärkeimmälle sijoitukselle!