Kuljetuspolar

Kuljetuspolar Oy on kokenut ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani maarakennuksen ja tavaraliikenteen toimialoilla. Vuonna 1964 perustettu yrityksemme on koko toimintansa ajan panostanut kokonaisvaltaiseen asiakaspalveluun ja korkeaan laatuun kaikissa toimituksen vaiheissa.

Maantieteellisesti toimintamme on keskittynyt erityisesti Pohjois-Suomen alueelle, tavaraliikenteen osalta myös Ruotsiin ja Norjaan. Kuljetuspolarin liikevaihto vuonna 2016 oli n. 33 milj. euroa. 35 työntekijämme lisäksi työllistämme vuosittain noin 300 henkilöä. Pääkonttorimme sijaitsee Oulun Limingantullissa, aluekonttoreita on yhteensä 5.

Puolustustaloudellisen suunnittelukunnan maakuljetuspooli on nimennyt yhtiömme huoltovarmuuden kannalta tärkeysluokiteltujen kuljetusliikkeiden joukkoon.

Laatu

Kuljetuspolarilla on Rakentamisen Laatu RALA ry:n auditoima laatujärjestelmä, RALA ry on myöntänyt yhtiölle sekä RALA-sertifikaatin että RALA-pätevyystodistuksen. Kuljetuspolarin laadun varmistamiseen ja jatkuvaan kehittämiseen osallistuvat koko henkilöstö ja kuljetusyrittäjät.

Kuljetuspolar toimii kestävän kehityksen periaatteiden mukaan minimoiden toiminnasta syntyvät ympäristövaikutukset. Yhtiö mm. kierrättää rakentamisen ja urakoinnin aikana syntyvät jätteet.

Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt Kuljetuspolarille Suomen Vahvimmat erikoissertifikaatin. Luottoluokituksemme on AAA.